Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Αθηναΐς-Μουσική Θεατρική Σκηνή “Το μαγικό σπιρτόκουτο”

Ο παγκόσμιος παραμυθάς, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, έγραψε κάποτε για την καταπλητική περιπέτεια ενός στρατιώτη που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του με τη δύναμη της θέλησης και το μοναδικό του χαρακτήρα! Ένας ήρωας που κέρδισε τα πάντα γιατί μπόρεσε να πάει ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες και να κάνει τη διαφορά!

Το «Μαγικό Σπιρτόκουτο», ένα από τα πιο «μαγικά» παραμύθια του πιο διάσημου «παραμυθά» του κόσμου, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό παιδικό θέατρο και στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναίς, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Δουργούτη. Ο σπουδαίος Δανός δημιουργός μιλάει στα παιδιά για την απληστία που βρίσκεται παντού γύρω μας. Ο ήρωας του κάνει ένα ταξίδι από τη φτώχεια, την ταλαιπωρία και τις μάχες, στην αγάπη, την αυτοπραγματωση και τα πλούτη. Το μαγικό σπιρτόκουτο εμφανίζεται στο δρόμο του για να του αλλάξει τη ζωή!

Κινηματογραφικές αλλαγές σκηνικών, θεατρικά εφέ, κοστούμια, τραγούδι, χορός, συνθέτουν ένα σύγχρονο θέαμα που ολοκληρώνεται εκτός σκηνής μεσω μιας νέας ιδέας του kids gathering. Μια παράσταση τόσο ζωντανή που κάνει το παραμύθι πραγματικότητα!

 
Παίζουν οι: Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Θάνος Χρόνης, Λίλη Τσεσματζόγλου,Γιώργος Δουργούτης,Μάρκος Στεφάνου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Δουργούτης
Σκηνικά: David Negrin
Κοστούμια: Sergei Roustamof
Μουσική: Αντώνης Παπακωνσταντινου
Χορογραφίες: Μαρία Καραγιώργου

Κάθε Κυριακή στις 15 30

τιμή 7 ευρώ

Αθηναΐς-Μουσική Θεατρική Σκηνή, Καστοριάς 34-36 & Ιερά Οδός, Βοτανικός – τηλ: 2103480080

 

Copyrighted Image