ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Θεατρικό εργαστήρι της Χαράς στο Θέατρο Τόπος Αλλού

Το Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους και ενήλικες θα λειτουργήσει στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ με την επιμέλεια και τη διεύθυνση της σκηνοθέτιδας και εκπαιδευτικού Χαρούλας Σαμπατάκου. 
Με την πεποίθηση ότι το θέατρο, μας προσφέρει τη χαρά της δημιουργίας μαθαίνουμε βασικές γνώσεις θεάτρου, γνωριμία με κείμενα. Γνώση του χαρακτήρα και των ικανοτήτων μας, με τεχνικές θεατρικών αυτοσχεδιασμών και θεατρικά παιχνίδια (Αυτογνωσία). Θα ασκήσουμε την εκφραστική δύναμη του σώματός μας, της φωνής μας, της κίνησής μας. Θα ασκηθούμε στην εκφορά του προφορικού λόγου σε απαγγελία  ποιημάτων, αφήγηση παραμυθιών και λογοτεχνικών έργων. Θα ασκηθούμε στο πώς να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, τον σκηνοθέτη μας και τον συμπαίχτη πάνω στη σκηνή. Το εργαστήρι θα τελειώσει με παράσταση στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο τέλος της χρονιάς. Τα μαθήματα ολοκληρώνονται Μάιο – Ιούνιο με την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο Θέατρο.
Διδασκαλία, Σκηνοθεσία παράστασης Χαρούλα Σαμπατάκου
Σκηνοθέτις-Εκπαιδευτικός,Μαθήματα Ορθοφωνίας & Αναπνοών Θανάσης Καρλατήρας (Σκηνοθέτης-Εργοθεραπευτής)

Ειδικά μαθήματα και επισκέψεις από ανθρώπους του θεατρικού χώρου θα εμπλουτίσουν την εμπειρία και τη γνώση των σπουδαστών.

Εναρξη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 στις 6.30μμ 

κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
6:30 μ.μ-10:30 μ.μ

Θέατρο «Τόπος αλλού» Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων, ΚΥΨΕΛΗ

Πληροφορίες εγγραφές
Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ 210 8679535

http://topos-allou.gr/ergasthri.html

 

Copyrighted Image