Νέα

“Ψηλά βουνά” στην Ιπποκράτους

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου η θεατρική μεταφορά του αγαπημένου βιβλίου “Τα ψηλά βουνά” στο Ακροπόλ.Το www.paidiko-theatro.gr ήταν φυσικά εκεί και δημοσιεύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από την παράσταση.

Το βιβλίο “Τα Ψηλά Βουνά”, με τη βαθιά ελληνικότητα της γραφής του Ζαχαρία Παπαντωνίου που απευθύνεται στα παιδιά όλων των εποχών, γίνεται θεατρικό έργο και ζωντανεύει επί  σκηνής στο ιστορικό Ακροπόλ, σε μια παράσταση, η οποία εξυµνεί την ελληνική ύπαιθρο, µε στόχο τη µύηση των παιδιών στη φυσιολατρία και το οµαδικό πνεύµα.IMG_6391 copy

Τα σκηνικά της παράστασης εµπλουτίζονται µε ψηφιακές προβολές υψηλής ανάλυσης από κινούµενα σχέδια (3D Animation), που βασίζονται στις αυθεντικές εικόνες του  βιβλίου όπως ακριβώς τις σχεδίασε ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου. Πρώτη φορά σε οικογενειακή παράσταση ψηφιακές προβολές κινούμενων σχέδιων συγχρονίζονται και αλληλεπιδρούν µε την κίνηση των ηθοποιών, συνθέτοντας ένα υπέροχο βουκολικό περιβάλλον, µε δάσος, άστρα και ουρανό.

IMG_6420 copy 9

Η παράσταση διατηρεί το λόγο και τις εικόνες του βιβλίου αυτούσια, έτσι ώστε και αν ακόµα κάποιος δε γνωρίζει “Τα Ψηλά Βουνά”, φεύγοντας από την αίθουσα, αισθάνεται οτι έχει διαβάσει το βιβλίο.

IMG_6383 IMG_6356

Θέατρο Ακροπόλ – Παιδική σκηνή / Διεύθυνση: Ιπποκράτους 9, Αθήνα 106 79

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος (Μικροί & Μεγάλοι): 12€

Πολύτεκνοι – Άνεργοι – Εκπαιδευτικοί:10€

Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 10€

Μέρες & Ώρες παραστάσεων:

Σάββατο στις 15:00, Κυριακή στις 11:30 & 15:00

Μια σκέψη για το ““Ψηλά βουνά” στην Ιπποκράτους

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image