Θέατρο για βρέφη

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Altera Pars “Πολύχρωμο παραμύθι / Τα τρία γουρουνάκια”

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets’ Svit” ανοίγει τη νέα θεατρική σεζόν με παραστάσεις για παιδιά 1,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!
“Πολύχρωμο παραμύθι”.

Μια παράσταση για παιδιά 1,5 – 3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Μια παράσταση που εδώ και δέκα χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά, επιστρέφει επεξεργασμένη ανανεωμένη.

“Μια φορά κι έναν καιρό σε μια παραμυθένια χώρα ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα…”. Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιο είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα αποκτήσει καινούργιους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία.

Στο έργο αναπτύσσεται με κατανοητό τρόπο όχι μόνο η αξία της φιλίας, αλλά και η σημασία της διαφορετικότητας, έτσι τα παιδιά μέσα από την ιστορία με τα χρώματα μαθαίνουν πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουν και να αγαπούν το ξεχωριστό, το διαφορετικό, το άλλο.

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία – Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Παίζουν:
Τέρρυ Μήτρου, Δημήτρης Μάκκας

Διάρκεια: 50 λεπτά

“Τα τρία γουρουνάκια”

Για 6η σεζόν.

Μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 με 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι. Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι- Χρι, o Χρου – Χρου και ο Χρο- Χρο ονειρεύονται να κτίσουν ένα καράβι και να γυρίσουν όλον τον κόσμο!

Συντελεστές:
Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο βασισμένο στο ομώνυμο, λαϊκό παραμύθι
Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Μουσική: Πλάτωνας Ανδριτσάκης
Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Ερμηνεύουν:
Δημήτρης Μάκκας, Τέρρυ Μήτρου, Εύη Πατσάκη (Ιρίνα Μπόικο)

Διάρκεια: 50 λεπτά

Θέατρο ALTERA PARS, Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, στο Γκάζι (5′ από το Μέτρο Κεραμεικός).

Τηλ : 2103410011

Πρωί.: Σάβ. 11 π.μ. («Πολύχρωμο παραμύθι» για 1,5-3,5 ετών), 12.15 μ. («Τα τρία γουρουνάκια» για 2,5-5,5 ετών)
Τιμη : € 8.

Copyrighted Image