Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Τόπος Αλλού “Μην τρομάζετε τ’ αηδόνι”

Ξέρετε πως γεννήθηκε τ΄αηδόνι?
Και πως εγινε και έχει τόσο ωράια φωνή?
Το ξέρετε ότι τα άλλα πουλιά δεν το θέλανε στο δάσος και όλο το διώχνανε?
Ναι ετσι έγινε. Αλλά το αηδόνι τους εδωσε και καταλαβαν ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη.

Ο μύθος αν και εν πολλοίς άγνωστος είναι υπαρκτός.
Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ τον επέλεξε για να πει ένα ωραίο διασκεδαστικό παραμύθι με πολλά κωμικά στοιχεία αλλά και για να προσεγγίσει -με τρυφερό τρόπο ζητήματα όπως η διαφορετικότητα, ο σεβασμός του διπλανού μας, ο αποκλεισμός και κυρίως την μάστιγα της εποχής μας το bullying.
Πραγματι στατιστικές έχουν αποδείξει ότι η επιθετική συμπεριφορά ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία και εκδηλώνεται σαν bullying στο δημοτικό και στο γυμνάσιο. Πληθαίνουν μάλιστα τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας και στο νηπιαγωγείο και κυρίως στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.
Το Αερόπλοιο κατα την πάγια τακτική του, θα προμηθεύσει τα σχολεία με πλούσιο και επιστημονικά τεκμηριωμένο εκπαιδευτικό υλικό και προτάσεις για παιχνίδια μέσα στην τάξη γύρω από τα θέματα που θίγονται στην παράσταση. Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν άπειρα ερεθίσματα για να δουλέψουν με τα παιδιά, να παίξουν μαζί τους παιχνίδια στην ίδια κατεύθυνση. Είμαστε στη διάθεση σας για μια συζήτηση πάνω στη παράσταση, Θα ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη και η εμπειρία σας. Η παράσταση έρχεται στο σχολείο χωρίς να χάσει τίποτα από την ποιότητα της. Εννοείται ότι και το θέατρο μας είναι στη διάθεση σας.

Κείμενο/Σκηνοθεσία ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ

Σκηνικό/κοστούμια ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ

Μουσική/τραγούδια ΧΡ. ΞΕΝΑΚΗΣ

Παίζουν Μυρσίνη Μορέλλι, Μαρκελλα Στάμου

Οργάνωση παραστάσεων
Κα Αντωνία Σμιθ  τηλ.2108656004

Κάθε Κυριακή στις 3 30μμ

Τιμή 10 ευρω

Θέατρο Τόπος Αλλού , Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων,Κυψέλη – τηλ.2108656004, 2108624392

Copyrighted Image