Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Κνωσός “Οι περιπέτειες του Καραγκιόζη”

Το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου μεταφέρει στη σκηνή του ιστορικού θεάτρου “Κνωσός” τη μαγεία του μπερντέ σε μια σειρά επιλεγμένων παραστάσεων, από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου!

03

Με ρεπερτόριο που βασίζεται στις κλασσικές διαχρονικές ιστορίες του Θεάτρου σκιών, διανθισμένες με ατάκες και αυτοσχεδιασμούς που τις επικαιροποιούν στο σήμερα, το θέατρο σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους.

Η καινοτομία του καλλιτέχνη έγκειται στο γεγονός πως δεν περιορίζεται σε μια ψυχαγωγική παράσταση, αλλά χτίζει γύρω της και με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, ένα ολόκληρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πραγματικά ωφέλιμο και εποικοδομητικό στην εκπαίδευσή τους. Το σημαντικότερο προσόν του είναι πως κατορθώνει να προσαρμόζει την παράστασή του με το εκάστοτε κοινό, με αποτέλεσμα την πιο ενεργή συμμετοχή και κατανόηση του έργου που παρουσιάζει και την πιο ευχάριστη παρακολούθησή του.

Πρόγραμμα παραστάσεων:

Κυριακή 22 Νοεμβρίου “Ο πύργος των φαντασμάτων”

Κυριακή 29 Νοεμβρίου “Ο Καραγκιόζης ντετέκτιβ και ο ιπτάμενος γορίλας”

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου “Ο καπετάν Κίσσας”

Κάθε Κυριακή, στις 12:00 το μεσημέρι

Η τιμή εισιτηρίου είναι 4 ευρώ και υπάρχει μειωμένο εισιτήριο για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι).

Θέατρο Κνωσός , Πατησίων 195 & Κνωσού 11,Αθήνα

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Tηλέφωνα 2121050020, 2108677070 & www.viva.gr.

Copyrighted Image