Νέα

Κοπή πίτας για το “Καπλάνι της βιτρίνας”

TO KAPLANI THS BITRINAS, PRWTOXRONIATIKH PITA

«Το Καπλάνι της βιτρίνας» της Άλκης Ζέη, η παράσταση στο Θέατρο Βρετάνια, που γνωρίζει καθημερινά τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, σε σκηνοθεσία και  θεατρική διασκευή Ανδρομάχης Χρυσομάλη έκοψε την εντυπωσιακή πίτα της και το φλουρί έπεσε στην Τίνα Ψαρρού, χειρίστρια των βιντεοπροβολών.

Τίνα Ψαρρού-Ανδρομάχη Χρυσομάλη
Τίνα Ψαρρού-Ανδρομάχη Χρυσομάλη

Το στοίχημα, που έβαλε με τον εαυτό της η Ανδρομάχη Χρυσομάλη, να μεταφέρει στη σκηνή αυτό το τόσο σημαντικό έργο της Άλκης Ζέη, το πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο!  Καθημερινά εκατοντάδες παιδιά από σχολεία, εκπαιδευτικοί, αλλά και θεατές τα Σαββατοκύριακα, συρρέουν για να γνωρίσουν ή να ξαναθυμηθούν αυτόν τον μύθο, που τόσα χρόνια ήταν ερμητικά κλεισμένος σε μια βιτρίνα, το Καπλάνι! Ένα έργο, που παρά τα 52 χρόνια που έχουν συμπληρωθεί από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε, μιλάει στις καρδιές όλων μας!

TO KAPLANI THS BITRINAS - KOPH PRWTOXRONIATIKHS             PITAS_2

Η Ανδρομάχη Χρυσομάλη για αυτή την επιτυχία, αναφέρει : « ευχαριστώ πολύ την κ. Άλκη Ζέη που μου εμπιστεύτηκε αυτό το τόσο σημαντικό αλλά και αυτοβιογραφικό της μυθιστόρημα  να το μεταφέρω στο θέατρο, αλλά και  όλους τους συντελεστές που με τόση αγάπη αγκάλιασαν όλο το εγχείρημα ».

Γιάννης Μετζικώφ-Ανδρομάχη Χρυσομάλη-Κατερίνα Μαραγκουδάκη-Μιχάλης Αβραμίδης
Γιάννης Μετζικώφ-Ανδρομάχη Χρυσομάλη-Κατερίνα Μαραγκουδάκη-Μιχάλης Αβραμίδης

Η Εταιρεία θεάτρου και Πολιτισμού « ΜΕΘΕΞΙΣ 2010 » που έχει αναλάβει την παραγωγή παρέθεσε αμέσως μετά γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στο Μοναστηράκι, για να γιορτάσουν την επιτυχία της παράστασης.

 

Copyrighted Image