Νέα

Κουκλοθέατρο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων σε συνεργασία με το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets’ Svit”, διοργανώνει δύο παραστάσεις για φιλανθρωπικό σκοπό το Σάββατο 9 Απριλίου.
Η μία παράσταση είναι το “Μαμά για το Μαουθάκι”,για παιδιά 2,5 έως και 5,5 ετών και θα παιχτεί στις 5.30μμ.

“Μαμά για το Μαμουθάκι”

Μια παράσταση με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Μια φορά και έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή, βρέθηκε ένα μικρό Μαμουθάκι, που πάνω απ’ όλα ήθελε να βρει τη μαμά του. Έτσι, ξεκίνησε ένα ταξίδι. Θα περάσει πολλές περιπέτειες, ώσπου μια μέρα, θα συναντήσει μια Ελεφαντίνα…

Μια τρυφερή ιστορία πάνω στην έννοια ΜΑΜΑ…

Μετά την παράσταση τα παιδιά αλλά και οι γονείς θα συμμετέχουν στο δημιουργικό εργαστήρι Sand-Art (ζωγραφική με άμμο), δημιουργώντας φανταστικές εικόνες με την άμμο και φτιάχνοντας ένα δικό τους παραμύθι!

Κείμενο: Ιρίνα Μπόικο,βασισμένο, βασισμένο στο διήγημα της Ν. Νεπόμνιαστσιαυα και στο μύθο του Αισώπου

Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο

Σκηνικά-κοστούμια: Ιουλία Σταυρίδου

Κατασκευή κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Μουσική: Γιώργος Στεφανακίδης

Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια παράστασης: 50’

Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για αγορά φαρμάκων στο Παιδικό Τμήμα του Ογκολογικού Νοσοκομείου της πόλης Σούμυ,στην Ουκρανία.
FullSizeRender
Αμέσως μετά, θα παρουσιαστεί η παράσταση “Ο Δρόμος προς τη Θάλασσα”, για ενήλικο κοινό και παδιά άνω των 10 ετών, στις 7.1​5μμ  ​με ελεύθερη εισφορά​.

“Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ”
Ένα πολυθέαμα της Ιρίνα Μπόικο με κούκλες, αφηγήσεις, θέατρο σκιών και Sand Art (ζωγραφική με άμμο) για την αναζήτηση της ευτυχίας.

Τρεις ιστορίες βασισμένες σε λαϊκούς μύθους και παραμύθια για τις αιώνιες ανθρώπινες αναζητήσεις, για τις επιθυμίες και τα πάθη, για την πορεία και τους στόχους, αποτέλεσαν τη βάση μιας παράστασης γεμάτης εικόνες και σύμβολα.

Μια ηθοποιός και κούκλες συμπρωταγωνιστούν στη σκηνή συναρμολογώντας το παζλ των ανθρώπινων συναισθημάτων.

Η τιμή εισιτηρίου δεν ορίζεται. Μπορείτε να αφήσετε ό,τι ποσό θέλετε. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά φαρμάκων για το παιδικό ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου της πόλης Σούμυ, στην Ουκρανία.
Πληροφορίες-κρατήσεις: 211-8009838 & 6973631659
@χώρος τέχνης ασωμάτων, Αγ.Ασωμάτων 6,Θησείο (δίπλα στον ΗΣΑΠ Θησείο)

Copyrighted Image