Νέα

Η Κιβωτός του Νώε φτάνει στην Ελλάδα!

Το πολυβραβευμένο έργο για παιδιά «Στην Κιβωτό στις οκτώ» του Γερμανού συγγραφέα Ulrich Hub έρχεται στην Ελλάδα στην παιδική σκηνή του θεάτρου Κάππα (Κυψέλης 2) στις 8  Οκτωβρίου 2016. Ο Ηλίας Καρελλάς και ο θίασός του συστήνουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό ένα έργο που έχει παρουσιαστεί ήδη με μεγάλη επιτυχία στις περισσότερες ευρωπαϊκές θεατρικές σκηνές. Τη νέα παράσταση-πρόταση του σκιοπαίκτη και σκηνοθέτη Ηλία Καρελλά θα ντύσει με πρωτότυπη ζωντανή μουσική και τραγούδια η αγαπημένη μπάντα μικρών και μεγάλων, Burger Project.

Με το «Στην Κιβωτό στις οκτώ» ο Ulrich Hub αφηγείται με σύγχρονη ματιά το βιβλικό κατακλυσμό του Νώε, στήνοντας μια ευφυέστατη περιπέτεια με πολύ γέλιο, πολλά ερωτήματα, πολλή μουσική, πολύ νερό, πολλά ζώα, μια κιβωτό, ένα εισιτήριο για δυο, και ένα ραντεβού ακριβώς στις οκτώ. Στο αλληγορικό έργο – ύμνο στηφιλία, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία, πρωταγωνιστές είναι τρεις πιγκουίνοι και μια περιστέρα, που, με φόντο τον απέραντο πάγο, θέτουν απορίες και ερωτήματα, αναπαράγοντας το λόγο και τις ερωτήσεις των ίδιων των παιδιών.

Το έργο έχει μεταφραστεί σε 24 γλώσσες ως νουβέλα για παιδιά σε όλον τον κόσμο. Έχει αποσπάσει, μεταξύ άλλων, το βραβείο καλύτερου ραδιοφωνικού και θεατρικού έργου για παιδιά στη Γερμανία, το βραβείο Ταμ-Ταμ και το βραβείο των Μαγισσών στη Γαλλία, το ιταλικό βραβείο Άντερσεν και το βραβείο Vlag & Wimpel στην Ολλανδία. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη σε μετάφραση Σώτης Τριανταφύλλου και την αυθεντική εικονογράφηση του Jorg Mulhe.

Μια παράσταση για παιδιά από 5 έως 105 ετών!

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Ηλίας Καρελλάς

Ηλίας Καρελλάς
Ηλίας Καρελλάς

Πρωταγωνιστούν: Ζαχαρούλα Κληματσάκη, Φάνης Παυλόπουλος, Νίκος Τουρνάκης, Νικόλας Φραγκιουδάκης

Μαζί τους στη μουσική οι: Al Malapolas KalabokisProfessor Cosmic και Mr Finger από τους Burger Project!

Εικαστικό-φωτογραφίες: Τζένη Καρελλά

* Ο Γερμανός συγγραφέας Ulrich Hub  (Τύμπιγκεν, 1963), απόφοιτος της Ακαδημίας Μουσικής του Αμβούργου, είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, μεταξύ άλλων, της θεατρικής Μήδειας, και της όπερας Ευγένιος Ονιέγκιν. Έχει πρωταγωνιστήσει στα: «Θύμισέ μου να ξεχάσω», «Η μελαγχολία του νεαρού Βέρθερου και Εγώ», «ο Μόμπι Ντικ» κ.α. Πρόκειται για πολυβραβευμένο καλλιτέχνη.

Πληροφορίες:

Θέατρο Κάππα-Παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά: « Στην Κιβωτό στις οκτώ»

Διεύθυνση: Κυψέλης 2

Πρώτη παράσταση: 8 Οκτωβρίου 2016

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί για το κοινό και από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 το πρωί οργανωμένες παραστάσεις σχολείων

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (ενήλικας), 8€ (παιδικό, ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων με την επίδειξη κάρτας)

Πληροφορίες για την παιδική σκηνή/ Κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους και ομάδες: 210 7777104 & 210 7777124

Website: www.thiasoskarella.weebly.com

Facebook page: Θίασος Ηλία Καρελλά / Ilias Karellas Theater Comprany

Προπώληση: από 8 Ιουνίου έως 8 Οκτωβρίου

Προσφορά προπώλησης εισιτήριων: 8€

Προπώληση: Ticket Services

Ταμείο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Εισιτήρια online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνική Αγορά: 210 7234567

Copyrighted Image