Νέα

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης «Από το Μουσείο ως την άκρη του κόσμου»

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ανοίγει τη νέα σεζόν των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

2014-4

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11.30 και στις 13.30  το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ανοίγει τη νέα σεζόν, καλωσορίζοντας γονείς και παιδιά στην παράσταση «Από το Μουσείο ως την άκρη του κόσμου»!  Λίγο πριν ξεκινήσουν τα προγράμματα του Σαββατοκύριακου για τη νέα χρονιά, το Μουσείο υποδέχεται με ελεύθερη είσοδο τα παιδιά με τους γονείς τους,  σε μια συναρπαστική παράσταση όπου η φαντασία και το παραμύθι συναντούν τη δημιουργικότητα και τις εικαστικές δράσεις.

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία ενός ποντικού που ξεκίνησε για ένα ταξίδι μακρινό και έφτασε ως τα πέρατα του κόσμου. Στη διάρκεια της παράστασης, γονείς και παιδιά θα βλέπουν να δημιουργούνται μπροστά στα μάτια τους όλα όσα συνάντησε ο ποντικός στο ταξίδι του αυτό. Στο τέλος τα παιδιά θα παίξουν και θα πειραματιστούν με διάφορες τεχνικές για να φτιάξουν το δικό τους ήρωα, τον οποίο θα πάρουν μαζί τους.

Στο τέλος της παράστασης, οι γονείς θα ενημερωθούν για το νέο πρόγραμμα της χρονιάς 2016-17 και θα γνωρίσουν τους υπεύθυνους των εργαστηρίων.

Σας περιμένουμε και ελπίζουμε να περάσουμε όλοι μαζί μια δημιουργική χρονιά!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αφήγηση: Παραμυθοκόρες

Εικαστικές δράσεις: Αντωνία Βέλλιου, Δέσποινα Σακελλαρίου, Νιόβη Σταυροπούλου

Γονείς και παιδιά από 2 ετών και άνω

Ώρες έναρξης κάθε παράστασης: 11.30 και 13.30

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων από Δευτέρα 19/9, 10.00-13.00

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4.Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210.7294.220

www.cycladic.gr

Copyrighted Image