Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών

Puppeteria «Το κλεμμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» και «Το βιβλίο με τα Μαγικά Ξόρκια»

Η Puppeteria και η οικογένεια Σοφιανού έχουν ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες στις παραστάσεις κουκλοθέατρου «Το κλεμμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» και «Το βιβλίο με τα Μαγικά Ξόρκια».

Δευτέρα 19/12, Κυριακή 25/12, Δευτέρα 26/12, Κυριακή 1/1, Δευτέρα 2/1

«Το κλεμμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο»

Ποιoς έχει βάλει στόχο να χαλάσει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα; Ο Σκούφης και τα παιδιά πρέπει να λύσουν το μυστήριο του εξαφανισμένου χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά από 3 ετών και πάνω

ta-magika-xorkia

Κυριακή 8/1 και Κυριακή 15/1

«Το βιβλίο με τα Μαγικά Ξόρκια»

Ένας μάγος εμφανίζεται ξαφνικά στο παλάτι και ο γερο-βασιλιάς κινδυνεύει. Ο Σκούφης κι ο Φάνης πρέπει να σκαρφιστούν ένα πολύ έξυπνο σχέδιο και με την βοήθεια των παιδιών, να διώξουν τον μάγο με τα τρομερά ξόρκια του.

Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά από 3 ετών και πάνω

Κυριακή 22/01 & Κυριακή 29/01

«Ο Βασιλιάς Βάτραχος»

o-basilias-batraxos

Η πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα έχει φτάσει πια σε ηλικία γάμου και ο βασιλιάς την πιέζει να παντρευτεί. Για κείνη, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί. Αγαπά το γέλιο και τα παιχνίδια. Σε έναν από τους περιπάτους της στο μαγεμένο δάσος πέφτει η αγαπημένη χρυσή της σφαίρα μέσα στο πηγάδι. Μέσα από το πηγάδι βγαίνει ο μαγεμένος πρίγκιπας Αλέξης, τον οποίο η κακιά μάγισσα έχει μεταμορφώσει σε βάτραχο. Ο μόνος τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι να κλάψει γι' αυτόν η πριγκίπισσα. Πώς θα γίνει όμως αυτό, εφόσον εκείνη δεν κάνει τίποτ’ άλλο παρά να γελά; Θα λυθούν τα μάγια μέχρι τη μέρα του γάμου με τη βοήθεια του Σκούφη και των παιδιών;

Διάρκεια: 55’

Ώρα παράστασης 17.00, για παιδιά 4-10 ετών

Για κρατήσεις θέσεων/ πληροφορίες, επικοινωνήστε στη σελίδα μας στο facebook ή στο 210-9328191 (Τρίτη με Κυριακή 17.00-21.00)

*Σας συστήνουμε να κρατήσετε θέσεις, καθώς ο αριθμός τους είναι περιορισμένος.

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 6 ευρώ

Puppeteria, Αφροδίτης 5, Νέα Σμύρνη – τηλ: 210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00)

Copyrighted Image