Παραστάσεις ΜΟΝΟ για σχολεία

Sakito & Richi Fantasy “Ο Σαρλό και το κορίτσι”

Μια πρωτότυπη θεατρική παιδική παράσταση με ήρωα τον μεγαλύτερο κωμικό της ιστορίας, τον Charlie Chaplin. Ένας πρωτότυπος σχεδιασμός Παντομίμας, Ταχυδακτυλουργίας, Juggling, Χορού και μουσικής της δεκαετίας του 30 αφήνουν τα παιδιά άλλοτε με το στόμα ανοικτό θαυμάζοντας τα όσα εξελίσσονται και άλλοτε τα κάνουν να ξεκαρδίζονται στο γέλιο.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 692014 102324 π μ.bmp

Ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν και στις καθημερινές περιπέτειες του Σαρλό για επιβίωση και αναζήτηση νέων φίλων.

Η παράσταση διάρκειας 60 λεπτών εκτυλίσσεται στον χώρο ενός πάρκου όπου ο Σαρλό μέσα από διαφορετικές σκηνές χαράς, λύπης και αγωνίας αναζητά κάτι όμορφο που θα τον κάνει αισιόδοξο και ευτυχισμένο. Τι άλλο λοιπόν…από μια φίλη που θα του δώσει χαρά και αισιοδοξία μέσα στα καθημερινά του προβλήματα. Εκεί είναι που ξεκινά και το παιχνίδι, αστεία και θέαμα με ήρωες τον Σαρλό και το κορίτσι!

Η παράσταση ταξιδεύει σε όλα τα δημοτικά σχολεία της Ελλάδας, σε πολιτιστικούς συλλόγους και σε διάφορους άλλους φορείς. Δίνεται η δυνατότητα στα σχολεία παρακολούθησης της, μόνο πρωινές ώρες και όχι Σαββατοκύριακα στο Θέατρο Vault ( Μελενίκου 26, Βοτανικός, Γκάζι ). Δίνεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης της για κάποιο παιδικό πάρτυ και σε ιδιωτικό χώρο ( σπίτι, αποθήκη ) που πληροί τις απαιτούμενες διαστάσεις.

Συντελεστές 

Σενάριο: Ελευθερία Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία: Ελευθερία Αλεξοπούλου, Σάκης Αποστόλου

Παίζουν: Ελευθερία Αλεξοπούλου ( Richi ), Σάκης Αποστόλου ( Sakito )

Κοστούμια: Ελευθερία Αλεξοπούλου

Επιλογή μουσικής: Ελευθερία Αλεξοπούλου, Σάκης Αποστόλου

Φωτογραφία: Χρήστος Βαρβαρέσος

Επεξεργασία video: Στάθης Μαγκλάρας

Παραγωγή: Sakito and Richi fantasy ( www.sakitoandrichifantasy.gr)

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6934583370 & 6987082964

Copyrighted Image