Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών

Puppeteria Παραστάσεις κουκλοθέατρου Φεβρουαρίου’

Τον Φεβρουάριο στην Puppeteria θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις κουκλοθέατρου «Τα μαγικά ξόρκια», «Ο βασιλιάς βάτραχος» και «Αλεκού, κοράκι και λελέκι», ενώ θα συνεχιστούν τα καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

“Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ” (για παιδιά 4-10 ετών – Διάρκεια: 55’ )

O BASILIAS BATRAXOS

Η πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα έχει φτάσει πια σε ηλικία γάμου και ο βασιλιάς την πιέζει να παντρευτεί. Για κείνη, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί. Αγαπά το γέλιο και τα παιχνίδια. Σε έναν από τους περιπάτους της στο μαγεμένο δάσος πέφτει η αγαπημένη χρυσή της σφαίρα μέσα στο πηγάδι. Μέσα από το πηγάδι βγαίνει ο μαγεμένος πρίγκιπας Αλέξης, τον οποίο η κακιά μάγισσα έχει μεταμορφώσει σε βάτραχο. Ο μόνος τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι να κλάψει γι’αυτόν η πριγκίπισσα. Πώς θα γίνει όμως αυτό, εφόσον εκείνη δεν κάνει τίποτ’ άλλο παρά να γελά; Θα λυθούν τα μάγια μέχρι τη μέρα του γάμου με τη βοήθεια του Σκούφη και των παιδιών;

Ώρα παράστασης :17.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 & ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

“ΑΛΕΠΟΥ, ΚΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΛΕΚΙ” (για παιδιά από 3 ετών – Διάρκεια: 38’ σε 2 μέρη)

Η πονηρή αλεπού θέλει να κλέψει από το κοράκι το τυρί, ενώ κοροϊδεύει το νηστικό λελέκι προσφέροντάς του μια σούπα που εκείνο δεν μπορεί να φάει. Θα μείνει ατιμώρητη; 2 μύθοι του Αισώπου με πολύ χρήσιμο δίδαγμα για τους μικρούς θεατές.

Ώρα παράστασης: 17.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ & ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ

“ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ” (για παιδιά από 3 ετών – Διάρκεια: 45’)

XORKIA PHOTO_1

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γέρο βασιλιάς, όταν εμφανίζεται ο κακός μάγος Φον Κατσούφιους στο παλάτι. Πώς θα μπορέσουν ο Σκούφης κι ο Φάνης να ξεφορτωθούν τον μάγο και το επικίνδυνο βιβλίο με τα ξόρκια; Μια πολύ έξυπνη φάρσα που με την βοήθεια των παιδιών θα δώσει την τέλεια λύση.

Ώρα παράστασης: 17.00

Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος 6 ευρώ

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στο χώρο, συνίσταται κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00) είτε επικοινωνήστε με μήνυμα στη σελίδα fb : puppeteria

Puppeteria, Αφροδίτης 5, Νέα Σμύρνη – τηλ: 210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00)

Copyrighted Image