Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών

Puppeteria – Παραστάσεις Κουκλοθέατρου

Στον φιλόξενο χώρο στη Νέα Σμύρνη οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, που έχει ετοιμάσει με αγάπη η οικογένεια Σοφιανού.

Έτσι το πρόγραμμα κουκλοθέατρου, στον πολυχώρο Puppeteria, διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Απριλίου || ώρα έναρξης 17:00

«Ο Σκούφης στην Κατασκήνωση» 

Ο Σκούφης  με τον σκύλο του Παταπούφ και με τον φίλο του το Φάνη αποφασίζουν να κατασκηνώσουν στο δάσος και στήνουν την σκηνή τους δίπλα σε ένα ποτάμι. Όμως ανακαλύπτουν πως εξαφανίζονται αδιάκοπα πράγματα γύρω τους και όλες οι υποψίες στρέφονται κατά του μικρού σκύλου Παταπούφ. Είναι όμως έτσι; Η περιπέτεια στην κατασκήνωση θα πάρει μια πολύ αναπάντεχη τροπή. Μία αστεία περιπέτεια με οικολογικό μήνυμα.

Για παιδιά από 3 έως 8 χρόνων

Διάρκεια :55′ 

Τιμή εισιτηρίου: 6€

''OI MIKROI NAYAGOI'' PHOTO_2

Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Απριλίου || ώρα έναρξης 17:00

«Ο Σκούφης στην Αφρική»

Ο Σκούφης κι ο Φάνης στην Αφρική ζουν τρομερές περιπέτειες με το φαφούτικο λιοντάρι, το ορφανό ελεφαντάκι, τον φτωχό πρίγκιπα Αμπού και την πριγκίπισσα Μπαάνο. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων που με αφορμή μια χούφτα καραμέλες έχει ένα χαρούμενο τέλος και χαρίζει σε όλους ένα πολύ χρήσιμο μήνυμα.

Για παιδιά από 3 έως 8 χρόνων

Διάρκεια: 55′

Τιμή εισιτηρίου : 6€

Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου || ώρα έναρξης 18:00

«Οι μικροί ναυαγοί»

Μια συγκινητική ιστορία για τη φιλία. Ο κάστορας Μπίβο, η Σίλια η φώκια κι ο Άπι, το πιθηκάκι είναι ναυαγοί σ’ένα ερημονήσι. Πώς θα φύγουν όμως, αφού ο Άπι… δεν ξέρει κολύμπι; Ο Σκούφης ξέρει μόνο τη συνέχεια της περιπέτειας…

Για παιδιά από 3 έως 8 χρονών

Διάρκεια: 50’

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαΐου || ώρα έναρξης 18:00

«Ο Βασιλιάς Βάτραχος»

Η πριγκίπισσα Χρυσομαλλούσα έχει φτάσει πια σε ηλικία γάμου και ο βασιλιάς την πιέζει να παντρευτεί. Για κείνη, ο γάμος είναι το τελευταίο πράγμα που την απασχολεί. Αγαπά το γέλιο και τα παιχνίδια. Σε έναν από τους περιπάτους της στο μαγεμένο δάσος πέφτει η αγαπημένη χρυσή της σφαίρα μέσα στο πηγάδι. Μέσα από το πηγάδι βγαίνει ο μαγεμένος πρίγκιπας Αλέξης, τον οποίο η κακιά μάγισσα έχει μεταμορφώσει σε βάτραχο. Ο μόνος τρόπος να λυθούν τα μάγια είναι να κλάψει γι’αυτόν η πριγκίπισσα. Πώς θα γίνει όμως αυτό, εφόσον εκείνη δεν κάνει τίποτ' άλλο παρά να γελά; Θα λυθούν τα μάγια μέχρι τη μέρα του γάμου με τη βοήθεια του Σκούφη και των παιδιών;

Για παιδιά από 4 έως 10 χρονών

Διάρκεια: 55’

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου || ώρα έναρξης 18:00

«Τα Μαγικά Ξόρκια»

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γέρο βασιλιάς, όταν εμφανίζεται ο κακός μάγος Φον Κατσούφιους στο παλάτι. Πώς θα μπορέσουν ο Σκούφης κι ο Φάνης να ξεφορτωθούν τον μάγο και το επικίνδυνο βιβλίο με τα ξόρκια; Μια πολύ έξυπνη φάρσα που με την βοήθεια των παιδιών θα δώσει την τέλεια λύση.

Για παιδιά από 3 έως 8 χρονών

Διάρκεια: 45’

Τιμή εισιτηρίου 6€
Ο κύκλος των καλλιτεχνικών εργαστηρίων στην Puppeteria, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία έχει κλείσει. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε κάποια από τα εργαστήρια, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο της Puppeteria 210-9328191 και όταν συμπληρωθούν οι απαιτούμενες συμμετοχές θα ξεκινήσει νέος κύκλος. Οι καλλιτέχνες – συνεργάτες της Οικογένειας  Σοφιανού, είναι πάντα εκεί για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την θετική τους διάθεση σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του θεάτρου, τον δημιουργικό κόσμο των κατασκευών και τον πολύχρωμο κόσμο της ζωγραφικής.

Για περισσότερες πληροφορίες/ενημέρωση για εκδηλώσεις, happenings, party, καλλιτεχνικές βραδιές ενηλίκων, για τα εργαστήρια  και τις  παραστάσεις  στο τηλέφωνο 210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00) ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook (ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ)

www.puppeteria.gr

Puppeteria, Αφροδίτης 5, Νέα Σμύρνη – τηλ: 210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00)

Copyrighted Image