@χώρος τέχνης ασωμάτων – Θέατρο Κούκλας Ιρίνα Μπόικο «White Puppet»

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο «White Puppet» (www.irinaboikotheatre.blogspot.grτο οποίο φιλοξενείται στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων ξεκινάει την νέα θεατρική σεζόν το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ (από 9/9)
 
Στις 11:00 «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» για 13η σεζόν!
 
Μια μοναδική παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών.
 
Μια χαρούμενη και πολύχρωμη ιστορία για βρέφη από 1,5 ετών που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και παίζεται εδώ και 12 χρόνια σε όλη την Ελλάδα, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!
 
Στις 12:15 «ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ» 
Το παραμύθι, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους θεατές μας, συνεχίζεται για 8ησεζόν με ανανεωμένες κούκλες και σκηνικά.  
Μια πρωτότυπη διασκευή του κλασικού παραμυθιού σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 έως 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!
 
Στις 17:30 «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ» πρεμιέρα
 
Μια παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες για  όλη την οικογένεια .
 
Καλούμε τα παιδιά άνω των 5 ετών να δουν αυτή την πραγματικά μοναδική και πρωτότυπη παράσταση, που μιλάει με τη γλώσσα των εικόνων, του ήχου, των συμβόλων, για τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή των ανθρώπων.  Ηθοποιοί, κούκλες, ζωγραφική στην άμμο θα μεταφέρουν τους θεατές σε έναν κόσμο παραμυθένιο, που οι ήρωες θα τους μιλήσουν για τη χαρά και την ελπίδα, την αγάπη και τη γενναιοδωρία,τα όνειρα και τη  ευτυχία.
Μετά την παράσταση πραγματοποιείται εργαστήρι, που όλοι οι θεατές θα μπορέσουν να φτιάξουν το “Καραβάκι με τα όνειρα» και να γνωριστούν με την τέχνη του Sand Art, ζωγραφίζοντας στην άμμο.
 
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (από 10/ 9)
 
Στις 11:00 «ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ»  της Ιρίνα Μπόικο για 2η σεζόν!
 
Μια παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, τεχνική SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.
Μια φορά κι έναν καιρό, στην άκρη της θάλασσας ζούσε ένα μικρό κορίτσι, που το έλεγαν Θαλασσίνα. Έπαιζε με τα κύματα, τα βότσαλα, την άμμο και τον αέρα, ώσπου μια μέρα έφτιαξε ένα μικρό καραβάκι!
Έγιναν οι καλύτεροι φίλοι, ώσπου μια νύχτα το Καραβάκι είδε ένα μαγικό όνειρο για την ομορφιά του κόσμου μας και αποφάσισε να φύγει ένα ταξίδι!
Απίθανες περιπέτειες, παιχνίδι, μουσική και μαγικές εικόνες περιμένουν τους πιο μικρούς θεατές, που μαζί με το Μαγικό Καραβάκι θα κάνουν αυτό το ταξίδι, παίζοντας, συμμετέχοντας, μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα και γνωρίζοντας την υπέροχη τέχνη του θεάτρου.
 
Στις 12:15 «Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ»για 9η σεζόν!
Το γνωστό παραμύθι μεταμορφώνεται σε ένα πρωτότυπο κουκλοθεατρικό μιούζικαλ, χαρούμενο και αισιόδοξο, για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!
 
Στις 17:30 «ΠΕΤΑ,ΛΟΥΔΑ!» για 9η σεζόν!
 
Για παιδιά 2,5-5,5 ετών με κούκλες και τεχνική Sand Art (ζωγραφική με άμμο) και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.
Πληροφορίες

Πρεμιέρα: 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 έως και την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου 2018

Τιμές εισιτηρίων :  8 ευρώ 

Τοποθεσία: @χώρος τέχνης ασωμάτων – Αγίων Ασωμάτων 6,Θησείο (δίπλα στον ΗΣΑΠ Θησείο) – Τηλ :211-8009838 – www.xorostexnisasomaton.gr


Μοιραστείτε το:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on RedditShare on StumbleUpon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyrighted Image