ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Θεατρικό εργαστήρι για νέες/ους 14-16 χρονών

Το θεατρικό εργαστήρι “Δια-ΔΡΩ-μές” διοργανώνει εργαστήρια για νέες/ους από 14-16 χρονών. 
Μέσα από την τέχνη και τις τεχνικές του θεάτρου και του δράματος οι συμμετέχοντες θα προσεγγίζουν ανθρώπινες καταστάσεις με σκοπό να ανακαλύψουν και να χτίσουν, βιωματικά αλλά και κριτικά, τη σχέση τους με τον κόσμο που τους περιβάλλει. 

Στα εργαστήρια αναπτύσσονται δεξιότητες δημιουργικής σκέψης, φαντασίας, δραματικής τέχνης  και ενισχύονται η αυτοπεποίθηση και η ενσυναίσθηση. 
Υπεύθυνος εργαστηρίου: Κώστας Αμοιρόπουλος εκπαιδευτικός/δάσκαλος δράματος εξειδικευμένος στην εκπαίδευση, στο εκπαιδευτικό δράμα και στο θέατρο (Πτυχία από το Π.Τ. Νηπιαγωγών και Π.Τ. Δημοτικής Εκπαίδευσης Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΒΑ στο Drama Theatre and Performance Studies στο Roehampton University, Master στο Drama in Education στο University of Central England, Μεταπτυχιακό στο Theatre Directing στο Royal Holloway University και Διδακτορικό στο Drama in Education στο Birmingham City University, Ηνωμένο Βασίλειο).
Πληροφορίες
Το εργαστήριο πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη 19:00-21:00 και έχει διάρκεια 8 μήνες. 
Έναρξη: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 
Κόστος: 25 ευρώ τον μήνα

(Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρες 19:00 -21:00, θα προηγηθεί δωρεάν εργαστήριο γνωριμίας για όσους και όσες θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο) 
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες: τηλ: 210 7218860, 6978909244
Τοποθεσία: θεατρικό εργαστήρι “Δια-ΔΡΩ-μές”, Αρριανού 26, Παγράτι

Copyrighted Image