ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2017-18Παραστάσεις για βρέφη 2017-2018

Πόρτα “Έξω Πάνω Μέσα Κάτω”

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την περσινή σεζόν η παράσταση Κοίτα, το Μικρό Θέατρο Αγρινίου και η Κατερίνα Καραδήμα επιστρέφουν από τις 30 Σεπτεμβρίου με το νέο τους έργο για βρέφη και νήπια, Έξω Πάνω Μέσα Κάτω.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα μωρό, αυτή τη φορά αγόρι, ανακαλύπτει ότι μια εικόνα αλλάζει ανάλογα με την πλευρά που τη βλέπεις. Τι συμβαίνει στο πάνω και τι στο κάτω; Και τι αλλάζει στο μέσα και τι στο έξω; Ένα κουτί που καλεί το μωρό να ανέβει πάνω, για να ανακαλύψει έπειτα το κάτω. Ένας μαγικός φίλος που καλεί το μωρό να καταστρώσουν ένα σχέδιο μέσα. Και μια μαμά κι ένας μπαμπάς που αφήνουν ελεύθερο το μωρό να παίξει έξω. Κι αν το έξω φοβίζει; Κι αν το πάνω είναι πολύ πάνω; Ναι, αλλά το έξω και το πάνω έχει περισσότερη πλάκα και μαθαίνεις… Τι μαθαίνεις; Να μη φοβάσαι και να τολμάς να αλλάζεις τα πράγματα μέχρι να φτάσει η ώρα για το μεγάλο έξω.. Όταν το σπίτι γίνεται μικρό και δε σε χωράει πια.
H παράσταση Έξω Πάνω Μέσα Κάτω έρχεται να προτρέψει τους μικρούς να κάνουν πράγματα πιο μεγάλα, να ανακατέψουν, να τσαλακώσουν, να φέρουν τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω. Κι αν οι μεγάλοι «μικραίνουν» μέσα στα «σπιτάκια τους», μήπως ήρθε η ώρα οι μικροί να «μεγαλώσουν» έξω απ’ αυτά;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύλληψη ιδέας – σκηνοθεσία: Κατερίνα Καραδήμα
Πρωτότυπη μουσική: Φοίβος Δεληβοριάς
Σκηνικά-κοστούμια: Λίλη Κυριλή
Φωτογράφιση – βίντεο: Αντώνης Μίκροβας, Γιώργος Κατσιπάνος
Παραγωγή: Μικρό Θέατρο Αγρινίου
Με τον: Αιμίλιο Αλεξανδρή
Από 8 μηνών και νήπια έως 4 χρόνων

Πληροφορίες

Διάρκεια Παράστασης : 35′

Πρεμιέρα30 Σεπτεμβρίου 2017

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 10:30 πμ και 12:00 μμ

Τιμές εισιτηρίων : 8 ευρώ

Τοποθεσία: Θέατρο Πόρτα, Μεσογείων 59, Αθήνα – τηλ.: 210 77 11 333

Copyrighted Image