ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2017-18Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2017-2018

Αλκυονίδα “Περιπέτειες με τους Δεινόσαυρους”

Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» είναι μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από την ηλικία των 4+ και θα διεξάγεται στο θέατρο ‘Αλκυονίδα’ από τις αρχές Νοεμβρίου. Μια ολοκαίνουργια παραγωγή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, για τους φίλους του δεινόσαυρου Rex, της παρέας του και όχι μόνο.

Πάνω από 300 παραστάσεις στην Αγγλία και άλλες τόσες σε Ολλανδία και Τουρκία, ενώ στην Ισπανία  η συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» έσπασε τα ρεκόρ.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου πρωταγωνιστές είναι μια παρέα παιδιών με τον καθηγητή τους που ζουν σε έναν προϊστορικό κόσμο, γεμάτο με Δεινόσαυρους οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι οι «ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»! Κινούμενοι δεινόσαυροι δημιουργούν μια μοναδική διαδραστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Τα εντυπωσιακά αληθοφανή κοστούμια, τα μοναδικά σκηνικά, τα φαντασμαγορικά εφέ και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου συνθέτουν μια καταπληκτική εμπειρία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σενάριο:Roxana Esteve

Μετάφραση:Μαριλένα Πονηράκη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βασσάλος

Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αριστείδης Τσάπης, Νάταλι Τσάβεζ, Νίνα Τουμαζάτου, Φλεμοτόμου Ιωάννα, Νίκος Σπυρέλης, Νίκος Ψαρρός κ.α. 

 

Πληροφορίες

Διάρκεια: 90 λεπτά

Πρεμιέρα: 12 Νοεμβρίου 2017 έως 14 Ιανουαρίου 2018

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 11:30 πμ και κάθε Πέμπτη θα δίνονται παραστάσεις σε σχολεία

Τιμές εισιτηρίων : 10€ – Οικογενειακό εισιτήριο (4 ατόμων) : 30 € – Προπώληση εισιτηρίων στο site του Πολιτιστικού πάρκου http://www.politistikoparko.com : 9 €

Πληροφορίες-κρατήσεις: http://www.politistikoparko.com και στο τηλ. : 2109211812

Τοποθεσία: Θέατρο Αλκυονίδα, Ιουλιανού 42, Αθήνα – τηλ. 210 8220008

Μια σκέψη για το “Αλκυονίδα “Περιπέτειες με τους Δεινόσαυρους”

  • Ευχαριστούμε πολύ! Η παράσταση άρεσε στα παιδιά! Πέρασαν υπέροχα!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image