Κινηματογράφος Άτταλος – Κυριακές με Καραγκιόζη

Ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής στήνει τον μπερντέ του κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ., στον κινηματογράφο «Άτταλο», της Νέας Σμύρνης, παρουσιάζοντας παραστάσεις για όλη την οικογένεια.

Με μεγάλη σκηνή 5 μέτρων, με δερμάτινες και χάρτινες σκαλιστές φιγούρες, με περίτεχνα σκαλιστά και πάνινα σκηνικά, χρησιμοποιώντας σύγχρονα οπτικά και ακουστικά τεχνάσματα, αλλά και έχοντας ως βασικό συστατικό τον «Λόγο», φέρνει την παράσταση στο «σήμερα», θίγει διαχρονικά πανανθρώπινα προβλήματα, κάνοντας ταυτόχρονα σάτιρα με κύριο σκοπό να κάνει το κοινό του όχι μόνο να γελάσει, αλλά κυρίως να ψυχαγωγηθεί.

Ο Ναυπηγός – Καραγκιοζοπαίχτης Κωνσταντίνος, κάθε Κυριακή, παρουσιάζει διαφορετικό έργο, μέσα από το κλασσικό και σύγχρονο ρεπερτόριο του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών, με τη βλέψη αυτές οι παραστάσεις να αποκτήσουν έναν πυρήνα μόνιμων θεατών, αναπτύσσοντας παράλληλα την αμφίδρομη σχέση μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη, με στόχο τη διάσωση και έπειτα τη διάδοση και εξέλιξη του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών.

Ελάτε, λοιπόν, να κάνουμε κάθε μας Κυριακή να είναι μια γιορτή γεμάτη Καραγκιόζη!

Πίσω από το πανί, σε όλους τους ρόλους (φωνές και μιμήσεις) ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής (Διπλωματούχος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και κάτοχος Μεταπτυχιακού του τμήματος Maritime Economics and Logistics (MEL) του Erasmus University of Rotterdam – Καραγκιοζοπαίχτης)

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης (Σκηνοθέτης της σχολής «Σταυράκου», και Γραφίστας της Σχολής «Βακαλό»)

Τρέξατε μικροί και μεγάλοι!!! Όποιος γελά…ζει και χρόνια πολλά!!! (Καραγκιόζης speaking)

 

Πληροφορίες

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ

Τιμή Εισιτηρίου: 6 ευρώ κατ’ άτομο. Με κράτηση ή πρόσκληση 5 ευρώ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: Τηλ: 6907549090, 2109319779 – E-mail: constantinos_kou@hotmail.com

Τοποθεσία: Κινηματογράφος «’Ατταλος», Κοτυαίου και Ελ. Βενιζέλου, Ν. Σμύρνη


Μοιραστείτε το:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrDigg thisShare on RedditShare on StumbleUpon

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Copyrighted Image