ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ιωακείμ Κάσδαγλης: απαντά σε 7 ερωτήσεις με γεύση & άρωμα Χριστουγέννων

Ο Ιωακείμ Κάσδαγλης μας απαντά σε 7 ερωτήσεις με γεύση και άρωμα Χριστουγέννων

Ορνέλα Λούτη- Ιωακείμ Κάσδαγλης ( Τεχνοχώρος Εργοτάξιον «Η μαγική ομπρέλα των Χριστουγέννων»)

1. Τα παιδικά μου Χριστούγεννα είχαν άρωμα… οικογένειας γιατί συμπίπτουν με την ημέρα που έχει γενέθλια ο πατέρας μου. Το σπίτι ήταν γεμάτο κόσμο, η μητέρα μου μαγείρευε πολλά φαγητά και γλυκά και εγώ έπαιζα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον αδερφό μου και τα ξαδέρφια μου. 

 

2. Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που δεν έχω ακόμα ξεχάσει ήταν…  ένα λούτρινο σκυλάκι Δαλματίας που έλεγε τα κάλαντα και μου το έφερε… η γιαγιά μου η Ζαχαρούλα. Το έχω ακόμα, και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες είναι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μου.

 

3. Ο Άγιος Βασίλης για μένα …είναι μια γλυκιά ανάμνηση μέχρι την ηλικία των έξι ετών γιατί τότε ο μεγαλύτερος μου αδερφός φρόντισε να μου πει όλη την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και είναι ένα καλό πνεύμα των Χριστουγέννων. 

 

Ο Ιωακείμ με τον μεγαλύτερο αδερφό του

4. Στις σχολικές Χριστουγεννιάτικες γιορτές μου άρεσε… πάντα να συμμετέχω και να έχω κάποιο ρόλο και συγκεκριμένα μια χρονιά στο νηπιαγωγείο είχα ντυθεί ένας από τους τρεις μάγους και φορούσα ένα ωραίο κοστούμι που είχε ράψει η αδερφή του πατέρα μου.  

 

5. Η μεγαλύτερη συνήθεια που ακόμα και σήμερα κρατάω για τις ημέρες των Χριστουγέννων… είναι να στολίζω σε υπερβολικό βαθμό το σπίτι μου και να τρώω πολλά μελομακάρονα. 

 

6. Χριστούγεννα σημαίνουν… αγαπημένα και χαμογελαστά πρόσωπα παρέα σε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι όπως κάνω τα τελευταία χρόνια στο σπίτι του κολλητού μου, του Χρήστου. 

 

7. Δεν ξεχνώ από τα παιδικά μου Χριστούγεννα… τη στιγμή που φτάναμε στο σπίτι της γιαγιάς μου και έβλεπα πίσω από το θολό κρυστάλλινο τζάμι της κεντρικής εισόδου, να αναβοσβήνουν τα χρωματιστά φωτάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 

 

Ο Ιωακείμ Κάσδαγλης έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Παράλληλα έχει κάνει σπουδές γραφιστικής αλλά και hair styling. Φέτος εμφανίζεται στο Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μαγική ομπρέλα των Χριστουγέννων» κάθε Σάββατο στις 2 μ.μ.

Copyrighted Image