Ρεπορτάζ

Επίσημη πρεμιέρα για τη «Βασίλισσα του Χιονιού» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Το φημισμένο Russian Circus on Ice, ήρθε αυτά τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και παρουσιάζει στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ το αγαπημένο παραμύθι «Η Βασίλισσα του Χιονιού» του μεγάλου Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Οι τριάντα χορευτές που είναι καταξιωμένοι στο είδος τους έχουν βαλθεί και άξια τα καταφέρνουν, να σαγηνέψουν και να μαγέψουν τους μικρούς και μεγάλους θεατές στη χώρα μας, αλλά και όπου εμφανίζονται.

της Ελίζας Κυρτσόγλου

Λίγα λόγια για το έργο

Η ιστορία αφηγείται την περιπέτεια δύο φίλων, της Γκέρντα και του Κάι που χάνουν ο ένας τον άλλο μια παγωμένη μέρα. Η Γκέρντα όμως αναζητά τον φίλο της και έπειτα από πολλές περιπέτειες καταφέρνει να φθάσει έως το παγωμένο παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού και να τον συναντήσει ξανά.

Το θέαμα που προσφέρουν οι χορευτές και όλοι οι συντελεστές της παράστασης ξεπερνά ότι μέχρι τώρα έχουμε δει, καθώς συνδυάζει άρτια χορό στον πάγο, ακροβατικά που αφήνουν τους θεατές με κομμένη την ανάσα, βίντεο, ειδικά εφέ, 3D προβολές. Όλα αυτά πλαισιώνονται από  σκηνικά που εντυπωσιάζουν και αποδεικνύουν πόσο μεγάλη παραγωγή είναι η συγκεκριμένη παράσταση. Τα κοστούμια είναι άψογα συνδυασμένα με το υπερθέαμα, φωτεινά και λαμπερά τονίζουν την παραμυθένια όψη της παράστασης. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι χορευτές μεταμφιέζονται συνεχώς σε διαφορετικούς ρόλους και κάθε αλλαγή συνοδεύεται και από διαφορετικό κοστούμι που είναι άψογα ραμμένο και σχεδιασμένο.

Οι μελωδίες από τα πιο διάσημα έργα της κλασικής μουσικής ντύνουν όλη την παράσταση και συνοδεύουν την αφήγηση με τον πιο γλυκό τρόπο. Η φωνή του Αλέξη Κωστάλα τόσο γνώριμη και αγαπητή σε όλους ακούγεται σε όλη τη διάρκεια της παράστασης και παντρεύεται με τη μουσική δίνοντας στο θεατή τη καλύτερη συνοδεία για το υπερθέαμα.

Σίγουρα τα φετινά Χριστούγεννα η «Βασίλισσα του Χιονιού» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, θα μαγέψει και θα συγκινήσει μικρά και μεγάλα παιδιά!

Φέτος, η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει δυνατά στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ! Ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν έρχεται να ζεστάνει την καρδιά όσων είναι και όσων παραμένουν παιδιά.

Μια σκέψη για το “Επίσημη πρεμιέρα για τη «Βασίλισσα του Χιονιού» στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

  • Η παράσταση “Η Βασίλισσα του χιονιού” είναι απλά φαντασμαγορική. Ένα πολυθέαμα που μας ικανοποίησε και θα ξαναβλέπαμε παιδιά και ενήλικες ευχάριστα!
    Ευχαριστούμε το paidiko-theatro για τις ευκαιρίες ψυχαγωγίας που μας προσφέρει!
    Καλές Γιορτές σε όλους!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image