ΝέαΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Τα τρία γουρουνάκια…πάνε παραλία» στον κήπο του θεάτρου Χυτήριο

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση των τελευταίων 6 ετών, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον κήπο του Χυτηρίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Τα Τρία Γουρουνάκια, που παρουσιάζεται τα τελευταία 6 χρόνια σε θέατρα της Αθήνας, φοράει το μαγιό του και γίνεται για πρώτη φορά… καλοκαιρινό! Ο μαγικός κήπος του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι, μεταμορφώνεται στην Παραλία των Κοραλλιών και… μετά την υπόσχεση του λύκου ότι θα γίνει για πάντα χορτοφάγος, τα αγαπημένα σε όλους γουρουνάκια, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και πάνε διακοπές!

Θέλεις για μία ακόμη φορά να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Τι θα γίνει όταν ο λύκος συναντήσει πάλι τα τρία γουρουνάκια στην παραλία των κοραλλιών; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση του καλοκαιριού; Αν ναι, πάρε τη μαμά σου το μπαμπά σου και τους φίλους σου και έλα στον υπέροχο κήπο του Θεάτρου «ΧΥΤΗΡΙΟ» όχι μόνο για να δεις αλλά και για να παίξεις στα «Τρία Γουρουνάκια»!

Μια απόλυτα διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν την περιπέτεια μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκιανα γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σ’ αυτή.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά.

Σε συνεργασία με την Εταιρία Θεάτρου W.T.F-ACT παρουσιάζουν την καλοκαιρινή παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια…πάνε παραλία», μόνο για τις Τετάρτες του Ιουνίου. Στόχος της ομάδας είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να βιώσουν μια ιστορία, μέσα από την συμμετοχή τους στις διαδραστικές παραστάσεις και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός, Θοδωρής Κατσαρός

Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης

Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη

Σχεδιασμός Αφίσας: Άρης Σομπότης

Παραγωγή: Εταιρίες Θεάτρου “L&S” – “W.T.F-ACT”

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίκος Λημνιός, Ιωάννα Σισκοπούλου, Εύα Τσαμασιώτη, Νάντια Αντωνίου, Θοδωρής Κατσαρός, Γιώργος Μαύρος

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ημέρες Παραστάσεων: Τετάρτη 6-13-20-27/6 στις 19:00

Διάρκεια: 75 λεπτά (με διάλειμμα)

Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος, 8€ μειωμένο (άνεργοι, ΑΜΕΑ)

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6980798469

Ηλεκτρονική Προπώληση: www.viva.gr

Τοποθεσία: Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Αθήνα

Copyrighted Image