ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

Eγκαίνια χριστουγεννιάτικου χωριού “Η Επέλαση των Ξωτικών” στην Τεχνόπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1/12 οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού “Η Επέλαση των Ξωτικών” στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Φαίη Σκορδά-Κατερίνα Ζαρίφη-Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο κόσμος μαζεύτηκε από νωρίς πλημμυρίζοντας κάθε γωνιά του χριστουγεννιάτικου χωριού με χαρούμενα πρόσωπα χαμόγελα ανυπομονησίας. Όλοι μαζί, τα Ξωτικά, τα παιδιά και οι μεγάλοι τους φίλοι, γιόρτασαν την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου αλλά και την επίσημη έναρξη του πιο φαντασμαγορικού θεματικού χριστουγεννιάτικου πάρκου της πόλης με ένα μεγάλο party που διοργανώθηκε στην καρδιά της Αθήνας, το Γκάζι. Ξεκινώντας με τον φιλανθρωπικό ξωτικοπερίπατο που διοργανώθηκε από την “Επέλαση των Ξωτικών” για την υποστήριξη του Make-a-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος), οι επισκέπτες προμηθεύτηκαν τους μπλε ξωτικοσκούφους τους και με συνοδεία των κρουστών των Batala Athens περπάτησαν στη γειτονιά και μοιράστηκαν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και την χαρούμενη τους διάθεση. Επιστρέφοντας στην Τεχνόπολη, μικροί και μεγάλοι, τους υποδέχτηκαν οι παρουσιαστές της ημέρας Κατερίνα Ζαρίφη και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με την πρέσβειρα του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, Φαίη Σκορδά η οποία, μαζί τους, άναψε το δέντρο και έβαλε επίσημα σε “λειτουργία” τις μηχανές των ξωτικοεργαστηρίων! Το μαγικό party εγκαινίων έκλεισε με μια μεγάλη συναυλία με τους αγαπημένους καλλιτέχνες, Κιμ Διαμαντόπουλο, Goin’ ThroughBo και Κώστα Μαρτάκη να ανεβαίνουν στην σκηνή ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε μαζευτεί ενώ τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα φώτισαν την νύχτα. Παρουσιαστές και καλλιτέχνες, όλοι φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού, συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση, ώστε να εκπληρωθούν περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες!

Συνεχίζοντας ακάθεκτα, έως τις 6 Ιανουαρίου, τα Ξωτικά, ο Άι Βασίλης και η Κυρα-Βασίλαινα μας περιμένουν όλους για μέρες γεμάτες για τη διασκέδαση στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό, με παραπάνω από 200 εκδηλώσεις, ψυχαγωγικά παιχνίδια και διαδραστικά εργαστήρια!

Αυτές τις Γιορτές, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με πιο μαγικό σκηνικό των Χριστουγέννων, με τη χαρά που θα προσφέρουν τα Ξωτικά του Άγιου Βασίλη στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης την “Επέλαση των Ξωτικών“!

Πληροφορίες

30 Νοεμβρίου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2019
Χριστουγεννιάτικο Χωριό Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00

Τιμή εισιτηρίου: 6€ 

Τις καθημερινές έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ισχύει έκπτωση -50%!
(η προσφορά εξαργυρώνεται ταυτόχρονα)

Τιμή εισιτηρίου Ανέργων και Πολυτέκνων μαζί με τα προστατευόμενα μέλη: 5€

Οικογενειακό Εισιτήριο: Αφορά 4 άτομα και τιμή από 24€ στα 20€

Προπώληση: viva.gr

Copyrighted Image