Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Θυμέλη Έλλης Βοζικιάδου “Η σπασμένη κούκλα”

Το θέατρο «Θυμέλη» απέκτησε την δική του Κουκλοθεατρική Σκηνή! Μετά την περσινή επιτυχία της κουκλοθεατρικής παράστασης «Η Τοσοδούλα» του Χ. Κ. Άντερσεν συνεχίζει την πορεία του με νέες μοναδικές παραστάσεις.

«Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ»

διασκευή του γνωστού θεατρικού έργου του Μπ. Μπρεχτ “Ο Κύκλος με την Κιμωλία”.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δύο μικρά κορίτσια, η Σμαράγδα κι η Νεφέλη, μένουν σε διπλανά σπίτια. Προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Η Σμαράγδα μένει με την οικογένειά της σ’ ένα πλούσιο, πέτρινο αρχοντικό και η Νεφέλη σ’ ένα φτωχικό σπιτάκι. Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν μάθει σ’ ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Η σύγκρουση μεταξύ τους έρχεται όταν αποφασίζουν να διεκδικήσουν μια κούκλα… μια κούκλα χαλασμένη και σκισμένη… Στην ιστορία επίσης εμπλέκονται ένας γιατρός-τσαγκάρης, ένα κουνέλι, μία πάπια κι ένας… παλιατζής, ο οποίος καλείται να δώσει μια πολύ δύσκολη λύση: ένα πείραμα για να μάθουμε σε ποιον ανήκει αυτή η κούκλα… Ποιά είναι λοιπόν η πραγματική μητέρα της κούκλας; Εκείνη που της ανήκει η κούκλα τυπικά ή εκείνη που τη φροντίζει και την αγαπά αληθινά; Η λύση θα δοθεί επί σκηνής!… Μία τρυφερή, όμορφη ιστορία για τα παιχνίδια μας και για το πόσο τα αγαπάμε…

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών.

Διάρκεια: 60′

Παραστάσεις: Από 17 Oκτωβρίου 2015 μέχρι 30 Ιανουαρίου 2016.
Κάθε Σάββατο 12.00′ μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ το άτομο.
Ειδική τιμή για ανέργους – πολυτέκνους: 4 ευρώ.

Τιμή ομαδικού εισιτηρίου (για group άνω των 20 ατόμων): 4 ευρώ/άτομο.

Θέατρο ΘΥΜΕΛΗ ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ-Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής – τηλ.210-8657677

 

 

Μια σκέψη για το “Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Θυμέλη Έλλης Βοζικιάδου “Η σπασμένη κούκλα”

  • Παρακολουθησα με τον γιο μου την παρασταση που ειχατε την ευγενη καλοσυνη να μας προσφερετε και θα ηθελα να σας συγχαρω για την ομορφη απο ολες τις πλευρες παρουσιαση του εργου.Τα κοριτσια καταπληκτικα και τα δυο .Ο γιος μου απο τοτε δεν εσπασε παιχνιδι και αρχισε να τα μαζευει κι ολας.Ευχαριστω.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image