Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Μικρό Παλλάς “Το σπάταλο τερατάκι”

Το «Σπάταλο Τερατάκι» είναι μια διασκεδαστική παράσταση, εμπνευσμένη από το ομότιτλο βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη για την αξία της αποταμίευσης, για το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε στόχους και όνειρα και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας!
To Σπάταλο Τερατάκι, είναι τόσο σπάταλο που ούτε ένα τερατονόμισμα από το καθημερινό του χαρτζιλίκι δεν μπορεί να κρατήσει στο χέρι του γιατί τα ξοδεύει όλα… μα όλα!!! Μία περιπέτεια γεμάτη δράση και ξέφρενο τραγούδι. Άραγε το Σπάταλο Τερατάκι θα καταφέρει να κάνει αποταμίευση και να αγοράσει το κατακόκκινο ποδήλατο που του έχει κλέψει την καρδιά;
Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Τερατοχώρα, το Σπάταλο Τερατάκι θα ανακαλύψει πόσο σημαντική είναι η φιλία, πόσο σημαντικό είναι να έχεις μέτρο και πάνω από ΟΛΑ θα καταλάβει πως η χαρά δεν κρύβεται στα υλικά αγαθά.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός με το ιδιαίτερο ύφος που τον χαρακτηρίζει, μελοποιεί τα τραγούδια της παράστασης. Κάθε τραγούδι και ένα διαφορετικό μουσικό είδος, κάθε μελωδία μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Το Σπάταλο Τερατάκι σας καλεί να φέρετε μαζί σας τα παλιά σας παιχνίδια, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο θέατρο και θα μοιραστούν από τα Αθηναϊκά Θέατρα σε παιδικά ιδρύματα.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Διασκευή: Γιώργος Δ. Λεμπέσης
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Μουσική: Πάνος Μουζουράκης

Πρωταγωνιστούν:
Ειρήνη Βουκελάτου, Βασίλης Κούκουρας, Θάνος Μπίρκος, Αχιλλέας Σκεύης, Δημήτρης Τσέλιος

Μία παράσταση για παιδιά από 3 έως 7 ετών

Κάθε Κυριακή στις 12.00μμ

Διάρκεια: 70 λεπτά (με διάλειμμα)

Εισιτήρια: Γενική Είσοδος 10€

Μικρό Παλλάς – Αμερικής 2 (City Link),Κέντρο – τηλ. 210 3210025

Copyrighted Image