Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Radar “…μήπως ονειρεύομαι;”

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου
Η Φαίδρα βλέπει στον ύπνο της πως ένα μπαλόνι κόκκινο, πολύ μαγικό μπαίνει στο δωμάτιό της. Είναι πολύ μαγικό, γιατί την ταξιδεύει στο μεγάλο ποτάμι και στα χρώματα, της μαθαίνει παιχνίδια και της λέει αστεία μυστικά. Όλα αυτά αλλάζουν, όταν η Φαίδρα βγάζει βόλτα το μπαλόνι της. Τότε το χάνει. Και  η περιπέτεια αρχίζει. Πού είναι το μπαλόνι της; Θα καταφέρει να το βρει; Ποιος θα τη βοηθήσει; Μια περιπετειώδης ιστορία μυστηρίου, χαράς, συγκίνησης και αναζήτησης.

Οι φόρμες του σωματικού θεάτρου, το παιχνίδι, η μιμική τέχνη και η διάδραση μεταξύ ερμηνευτών και κοινού δημιουργούν ένα σκηνικό χώρο ονείρου, όπου η φαντασία επεμβαίνει με χιούμορ σε αντικείμενα, εικόνες και εμπειρίες της καθημερινής ζωής μικρών και μεγάλων.

Η πολυμορφία και η μοναδικότητα της σκέψης του πολύ μικρού ανθρώπου αποτελούν τη βάση σχεδιασμού μιας ειδικής σκηνικής γραφής. Σε αυτήν, καθρεφτίζεται η θεώρηση πως τα συστατικά του θεάτρου: η σκηνογραφία, το φως, η μουσική, ο σύγχρονος χορός, η υποκριτική  συνθέτουν τον εικαστικό χώρο μιας εφαρμοσμένης φιλοσοφίας η οποία προβάλλει την πολύτροπη αντίληψη των μικρών παιδιών ως  την αφετηρία κάθε δημιουργίας.

Συντελεστές

Σύλληψη – Δημιουργία – Σκηνοθεσία: Μαρία Παυλοπούλου
Ερμηνεία: Μιράντα Βατικιώτη – Μπίλιω Καλιακάτσου
Κοστούμια: Αριάδνη Νικολαϊδου, Μαρία Παυλοπούλου
Χορογραφίες – Επιμέλεια κίνησης: Όλγα Γερογιαννάκη
Τραγούδι – Σύνθεση και Ερμηνεία: Χρήστος Θηβαίος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Γραμματικάκης

Κάθε Κυριακή στις 11:30 (έως και 15/5)

Διάρκεια: 55’

Είσοδος 10 ευρώ

Θέατρο Radar ,Πλατεία Αγίου Ιωάννη & Πυθέου 93, Σταθμός Μετρό «Άγιος Ιωάννης» – τηλ.2109769294 

Για κρατήσεις στο τηλέφωνο: +306932077120

Copyrighted Image