Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Γυάλινο Up Stage “Τα αδύνατα δυνατά”

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο εγκαινιάζει τη λειτουργία της Εναλλακτικής Παιδικής Σκηνής στο UpStage! Ο μικρός, ζεστός και φιλόξενος χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για τους μικρότερους φίλους μας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν, να έρθουν σε αληθινή επαφή με τους ηθοποιούς και να γίνουν συνδημιουργοί της μαγικής ατμόσφαιρας του θεάτρου, παρουσιάζοντας την παράσταση «Τα Αδύνατα Δυνατά – Ο μικρός Νεόφυτος σε περιπέτειες» !

Ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από κοινό και εκπαιδευτικούς, η παράσταση «Τα Αδύνατα Δυνατά – Ο μικρός Νεόφυτος σε περιπέτειες» της πολιτιστικής εταιρείας «ΦΡΕΟΝ» σε κείμενο – σκηνοθεσία της Ντίνας Σταματοπούλου, ξεκινάει και πάλι το ταξίδι…

3

Σκούρα τα πράγματα για τον μικρό Νεόφυτο! Καινούργιος στο καινούργιο του σχολείο, θέλει να μιλήσει και κανείς δεν του απαντάει, πάει να τραγουδήσει και δεν μπορεί να αρθρώσει νότα, λατρεύει τον χορό και δεν τολμάει να κάνει ούτε ένα τόσο βηματάκι!

Μέχρι που εμφανίζεται στη ζωή του ο μικρός κύριος Τρύφωνας Ραβιόλι…

Έχοντας στο πλευρό του για σύμμαχό του τον νέο του φίλο μπαίνει σε μια μεγάλη περιπέτεια, μέσα από θάλασσες και κάστρα, εμπόδια και ανέλπιστες συμμαχίες,  για να συναντήσει στο περιπλανώμενο τσίρκο τον υπέροχο, ατρόμητο και ανατρεπτικό  Άρχοντα του Θάρρους! Θα καταφέρει άραγε, έστω και με τη βοήθεια της αχαλίνωτης φαντασίας του, να βρει ό,τι χρειάζεται για να αντιμετωπίσει και να ενταχθεί στο νέο του περιβάλλον;

Μια παράσταση με θέατρο σιλουετών, ζωντανή μουσική, ακροβατικά και διαδραστικά παιχνίδια για όλους, που αγγίζει με ευαισθησία και χιούμορ το θέμα μιλώντας στην πραγματικότητα για τη σημασία της αλληλεγγύης και το θάρρος που όλοι, μικροί και μεγάλοι, χρειαζόμαστε ή κρύβουμε στην καρδιά μας!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ
Γιώργος Αλεβυζάκης, Σταύρος Δάλκος, Αναστασία Ευστρατιάδη, Έλενα Σταματίου.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου
Πρωτότυπη Μουσική: Πλάτων Τσαμαδός

Σκηνικά – Κοστούμια: Μάριος Ράμμος, Δήμητρα Παπαδημητρίου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Ντίνα Σταματοπούλου

Οργάνωση Παραγωγής: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Παραγωγή: Πολιτιστική Εταιρεία ΦΡΕΟΝ

Κάθε Σάββατο στις 18:00 (έως 26 Μαρτίου)

Καθημερινά οργανωμένες σε χώρους σχολείων και στο Upstage

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 8 €
Ειδικές τιμές για σχολεία και γκρουπ

Γραφείο Οργάνωσης Παιδικής Σκηνής: 210 9327356, 210 9327287 (για group και σχολεία)

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Copyrighted Image