Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Πειραιώς 131 “Η Μάγια στην Ονειροχώρα”

Η Μάγια στην Ονειροχώρα είναι μια ξεχωριστή παιδική παράσταση για όλες τις ηλικίες, γεμάτη μουσική και υπέροχα νοήματα, όπου ηθοποιοί και μάγοι -για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή- μας χαρίζουν συγκίνηση και γέλιο.

magia omadiki 1 dt

Η Μάγια είναι ένα μικρό κορίτσι που δεν ξέρει τί είναι ο Φόβος και αποφασίζει, για να το μάθει, να χαθεί μέσα στο Μαγικό Βιβλίο της Ονειροχώρας που έχει στο παιχνιδάδικο της η μυστηριώδης Κυρία Βέρνον. Στην Ονειροχώρα θα συναντήσει τον Σάμ, ένα φοβιτσιάρη και αστείο τυφλοπόντικα που θα την αγαπήσει «με την πρώτη μυρωδιά» και θα γίνει ο βοηθός στο ταξίδι της. Διασχίζοντας τις διαφορετικές Χρωματιστές Πόλεις της Ονειροχώρας και ψάχνοντας να μάθει τί είναι ο Φόβος, η Μάγια θα συναντήσει βασιλιάδες, μουσικούς, ιερείς, γελωτοποιούς, αγγελιοφόρους και ρομπότ και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους προξενεί ο κακός μάγοςΕφιάλτης. Με «όπλα» το Παιχνίδι, το Χιούμορ, την Εμπιστοσύνη και την Φιλία,  θα αντιμετωπίσει μαζί τους την Απώλεια, την Αποτυχία, την Κοροϊδία και το Άγχος, θα αναγνωρίσει την Αγάπη και θα μάθει τον Φόβο αλλά και την Δύναμη της Γνώσης.

Η Μάγια στην Ονειροχώρα είναι ένα ταξίδι σε έναν κόσμο μαγικό γεμάτο εκπλήξεις και… υπερφυσικές δυνάμεις! Τραπέζια και μπάλες πετάνε στον αέρα, χιόνια, πανέμορφες φούσκες και λουλούδια κατακλύζουν τη σκηνή, άνθρωποι εμφανίζονται από το πουθενά ή εξαφανίζονται μέσα σε κουτιά, φωτιές ξεπηδάνε από χέρια, ηχεία και ομπρέλες πολλαπλασιάζονται, μια παράσταση όπου μαγικές σκιές δημιουργούνται από ένα παιχνίδι των χεριών και  οι άνθρωποι καταργούν τον νόμο της βαρύτητας.

Μια παράσταση που θα σας ταξιδέψει όλους σ ένα παράλληλο Σύμπαν γεμάτο χρώματα, όνειρα και την αστείρευτη δύναμη της παιδικής καρδιάς.

Συντελεστές:

Κείμενo: Σταύρος Στάγκος, Περσέας Αρκομάνης, Έρση Νιαώτη, Κώστας Παντελιάς

Σκηνοθεσία: Σταύρος Στάγκος

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα

Χορογράφος: Στέλλα Κρούσκα

Μουσική: Μαρίνα Χρονοπούλου

Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

Magic consultants: Περσέας Αρκομάνης & Costa Funtastico

Βοηθός σκηνοθέτη: Ερση Νιαώτη

Βοηθός σκηνογράφου: Μαρία Παπαδοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά):

Βαγγέλης Αμπατζής, Άρτεμις Γρύμπλα,

Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Και οι μάγοι :

Περσέας Αρκομάνης, Costa Funtastico

Κάθε Κυριακή στις 12:30 

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:

Στο τηλέφωνο 211 1000 365 & στο www.ticket365.gr

Θέατρο Πειραιώς 131, Πειραιώς 131,Γκάζι- Τηλ.: 2103450922

 

Copyrighted Image