«ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» με τον Πήτερ Παν στο θέατρο Χυτήριο

Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΟΝΕΙΡΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και η παράσταση «Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ και το ΜΟΥΣΕΙΟ της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» συμμετέχουν στην Καμπάνια: «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» τελεί υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη.

Η βουλευτής και υπεύθυνη για την καμπάνια στην Ελλάδα, θα παραστεί και θα μιλήσει στο θέατρο Χυτήριο την Κυριακή 24-01-2016 στις 3.00 μμ.

Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται για να είμαστε ασφαλείς και χαρούμενοι είναι να γνωρίζουμε απλούς κανόνες! Αυτό είναι κάτι που θα μάθει καλά η Νίκη μέσα από την περιπέτειά της. Όσο κι αν προσπαθήσει ένα πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον της να τη βλάψει, εκείνη θα προστατεύσει τον εαυτό της γιατί γνωρίζει τον κανόνα του εσώρουχου!

«Το Μυστικό της Νίκης» μαθαίνει σε αγόρια και κορίτσια πότε ένα άγγιγμα ή ένα μυστικό είναι καλό και πότε κακό, πότε ένα δώρο γίνεται δωροδοκία και πώς μπορεί ένα παιδί ν’ αποφύγει μια κατάσταση που απειλεί την ασφάλειά του.

Είναι μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video) με ελληνικούς χαρακτήρες που περνά όλα τα μηνύματα της καμπάνιας σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως σε παιδιά, με τρόπο οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, συμβάλλοντας πολύ ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση όλων και εν τέλει στην προστασία των παιδιών. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα.

Απολαύστε την ιστορία της Νίκης που  έρχεται να  διδάξει με έναν  ψυχαγωγικό  αλλά  και εκπαιδευτικό τρόπο σε  όλα  τα  παιδιά  ότι  το  σώμα  τους, τους  ανήκει!

Το DVD είναι μια παραγωγή της DVS Design και την επιμέλεια ανέλαβε ο Λούκας Γιώρκας. Με την ευγενική υποστήριξη της Media Strom για το κόστος παραγωγής και του Ιδρύματος Λάτση για το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων, στόχος της κας Ράπτη είναι να φτάσει το DVD σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Έλενα Ράπτη
Έλενα Ράπτη

Η γνωστή πολιτικός είχε βρεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Κατράκειο, στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλανίδου και είχε μοιράσει ενημερωτικό υλικό στους γονείς (φωτο).

Στο dvd συμμετέχουν: Νίκος Αλιάγας, Φαίη Σκορδά, Βασίλης Παλαιολόγος, Ραφαηλία Χρυσοστομίδου, Στέλλα Μανδαλιανού και Μαρία Δεληκωνσταντίνου.

Κάθε Κυριακή στην παιδική παράσταση «Ο ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ και το ΜΟΥΣΕΙΟ της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» στο θέατρο Χυτήριο, θα μοιράζονται δωρεάν DVD με το «Μυστικό της Νίκης» και έντυπο υλικό.

2 thoughts on “«ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» με τον Πήτερ Παν στο θέατρο Χυτήριο

  • 15 Ιανουαρίου, 2016 at 2:48 μμ
    Permalink

    Έχω δει την Παράσταση . Είναι εξαιρετική. Σε συνδυασμό με την καμπάνια θα ενημερωθεί και ο κόσμος. !!!

Comments are closed.

Copyrighted Image