Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Θυμέλη Έλλης Βοζικιάδου “Η συναυλία των ζώων”

Μια διασκεδαστική και χαρούμενη παιδική μουσική παράσταση που ψυχαγωγεί εισάγοντας τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της μουσικής!

Τέσσερα ζωάκια, ένας γαϊδουράκος, ένας σκύλος, μία γάτα κι ένας κόκορας, βρίσκονται ξαφνικά χωρίς αφέντη. Κι επειδή και οι τέσσερις είναι «καλλίφωνοι», αποφασίζουν να κάνουν ένα μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν από δω και πέρα τραγουδώντας.
Στο δρόμο για την πόλη, όπου θα δείξουν στο κοινό το μεγάλο τους ταλέντο, πολλά διασκεδαστικά συμβαίνουν. Καθώς προχωρούν πεινασμένα και κουρασμένα από το δρόμο βλέπουν ένα αγροτόσπιτο κι αποφασίζουν να μπούνε μέσα να περάσουν εκεί τη νύχτα. Από το παράθυρο όμως βλέπουν ένα ληστή μέσα στο σπίτι που κλέβει και τρώει και πίνει χορεύοντας και τραγουδώντας. Τα ζωάκια εξοργισμένα με το θράσος του, αποφασίζουν να τον διώξουν με μια…..Συναυλία…!!!!
Έντρομος από τις φωνές τους ο ληστής φεύγει τρέχοντας και από τη σύγχισή του αφήνει το σακούλι με τα κλεμμένα πράγματα. Τα ζώα ελεύθερα μπαίνουν στο αγροτόσπιτο και μετά από πλούσιο φαγοπότι το ρίχνουν στον ύπνο. Καταφθάνει όμως ξαφνικά ο ιδιοκτήτης και έκπληκτος που έχουν κάνει κατάληψη στο σπίτι του θυμώνει. Αλλά όταν μαθαίνει ότι τα ζωάκια κατάφεραν να διώξουν τον κλέφτη, αφού τα ευχαριστήσει, θα τα κρατήσει για πάντα κοντά του!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Θεατρική διασκευή – Σκηνοθεσία: Έλλη Βοζικιάδου
Μουσική: Διονύσης Κούτσης
Σκηνικά: Χαράλαμπος Σεπεντζής – Ειρήνη Χαρατσάρη
Κοστούμια: Έλσα Βώκου – Χαράλαμπος Σεπεντζής
Χορογραφίες: Έλλη Βοζικιάδου – Έλλη Λορέντη
Εκτέλεση μουσικής: Βασίλης Ποτήρης

Ηθοποιοί: Έλλη Λορέντη, Μαρία Δρακοπούλου, Γιώργος Μαγκίνης, Γεωργία Νατσουλίδου, Δέσποινα Κασιώτη

Διάρκεια: 90΄ 

Παραστάσεις: Από 10 Ιανουαρίου 2016 μέχρι Κυριακή Βαΐων.
Κάθε Κυριακή 11.30′ και για έκτακτες προγραμματισμένες παραστάσεις εντός κι εκτός θεάτρου.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (άνεργοι – πολύτεκνοι: 5 ευρώ).

Πάρκινγκ πλησίον θεάτρου με ειδική τιμή 5 ευρώ για τους θεατές της παράστασης

Παιδικά πάρτυ

Στο άνετο και κομψό φουαγιέ του θεάτρου  – ειδικά διαμορφωμένο – μπορείτε να διοργανώσετε μετά την παράσταση το πάρτυ γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εορταστική εκδήλωση. Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω, πληρώνοντας 6 ευρώ το άτομο (τιμή γκρουπ για την παράσταση και το πάρτι) σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργαζόμενα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ή catering με ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας.) Μια μοναδική και πρωτότυπη πρόταση που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!!!

Θέατρο ΘΥΜΕΛΗ ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ-Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής – τηλ.210-8657677

 

Copyrighted Image