Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Olvio “Υπόθεση: Ντο-Ρε-Μι”

Υπόθεση: Ντο-Ρε-Μι a Pocket Musical για ηλικίες από 6 έως 106.

Το Μικρό Πολυτεχνείο και η Κατερίνα Μπάστα με την Ομάδα Masterclass of Devising Theatre (aka «Παιχνιδόσωμα ) έστησαν μέσα από μια εκπαιδευτική διαδικασία μια θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους με πρωταγωνιστές την ατίθαση μικρή Ντορεμί και το κλειδί του Σολ. Τα πιο γνωστά μουσικά όργανα συμπρωταγωνιστές τους:  Κρουστά, έγχορδα και πνευστά, θα μας οδηγήσουν στη μαγική χώρα του πενταγράμμου, εκεί όπου η χαρά, ο θυμός και η αγάπη ανοίγουν πόρτες …

Συνεργάστηκαν:
Επί σκηνής οι νέοι performers που η Κατερίνα εκπαίδευσε από το μηδέν σχεδόν εντός του 2015 στο Masterclass of Devising Theatre.
Οι νέοι Στιχουργοί και Μελοποιοί της κοινότητας του ΜΠ (από τα τμήματα ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ & ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ του Γιώργου Ανδρέου, του Κώστα Φασουλά, της Φωτεινής Λαμπρίδη και του Θράσου Καμινάκη).
Οι νέοι Ενδυματολόγοι – Σκηνογράφοι (από τα αντίστοιχα τμήματα του Γιώργου Λυντζέρη).

Πρόκειται για ένα Pocket Musical που έχει σαν παράλληλο στόχο να τονίσει τη σημασία της θεατρικής δράσης στην εκπαιδευτική διαδικασία του σχολείου.
Μέσα από την παράσταση μικροί και μεγάλοι θα μάθουν πολλά σχετικά με τις οικογένειες των μουσικών οργάνων ή θα εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους με έναν δημιουργικό τρόπο.

Κύριοι στόχοι της ομάδας Masterclass of Devising Theatre, που ειδικεύεται στο σωματικό θέατρο, είναι:
– πρώτον να αναδείξει ένα αισθητικό και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που να προκύπτει από τη φαντασία και τα εκφραστικά μέσα του ηθοποιού
– και δεύτερον να προτείνει έναν εναλλακτικό, δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο να μεταδοθεί η γνώση.

Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Σάββατα 9 & 16 Ιανουαρίου, Ώρες: 12:00 & 17:30
Κυριακή 10 Ιανουαρίου, Ώρα: 17:30

Γενική Είσοδος: 10€ (γενική είσοδος), παιδικό (8 €) και για κρατήσεις 5 ατόμων και άνω (8€ το άτομο)

Θέατρο Olvio, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός – τηλ.210 3414118

Copyrighted Image