Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Παραμυθίας “Η πουπουλένια πολιτεία”

Ένα χαρούμενο και διδακτικό παραμύθι για την αποδοχή και το σεβασμό της διαφορετικότητας και την αξία της αλληλεγγύης που ξυπνάει και τις πέντε αισθήσεις των μικρών μας φίλων.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μια φορά και ένα καιρό, σε ένα μαγικό νησί ζούσαν οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι του κόσμου, που όμως είχαν μια ιδιαιτερότητα –ιδιαιτερότητα βέβαια για μας, γιατί αυτοί ήταν μια χαρά: οι κάτοικοι, λοιπόν, του μαγικού νησιού, αντί για χεράκια και ποδαράκια, είχαν μαξιλαράκια! Μάλιστα, ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ, που τα έβαζαν σαν προσκεφάλι στον ύπνο τους και έτσι κοιμόντουσαν, αφού σε αυτό το νησί, τα μαξιλάρια ήταν άγνωστα!

Όλοι ζούσαν ευτυχισμένοι  και έγιναν ακόμα πιο ευτυχισμένοι τη μέρα που γεννήθηκε το βασιλικό μωρό! Μόνο που το μωράκι αντί για μαξιλαράκια, είχε δαχτυλάκια στα χεράκια και τα ποδαράκια, ήταν δηλαδή σαν εμάς, αλλά σίγουρα όχι σαν τους κατοίκους του μαγικού νησιού!

 Το μωράκι δεν είχε μαξιλαράκια και δεν μπορούσε να κοιμηθεί  Τότε ο ίδιος ο βασιλιάς διέταξε να διοργανώσουν διαγωνισμό για να βρεθεί ο τρόπος να κοιμηθεί το βασιλικό μωράκι!

Πρώτος υποψήφιος: ένα ζεστό απολαυστικό ρόφημα σοκολάτας που πρόσφερε ο καπετάνιος του σοκολατένιου καραβιού, που μόλις είχε αράξει στο λιμάνι του μαγικού νησιού, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

Δεύτερος υποψήφιος: το πιο μεθυστικό άρωμα που πρόσφερε η Αρωματού, επίσης καπετάνισσα του καραβιού που έφερνε μεθυστικά αρώματα από μακριά, το οποίο πάλι δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τρίτη υποψήφια, η κυρία Υπνηλία, η καλύτερη τραγουδίστρια του βασιλείου, που οδηγήθηκε και αυτή σε αποτυχία.

Η συνεργασία και των τριών θα φέρει τη λύση!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ιωσηφίδης και Ιωάννα Αγγελίδη σε συνεργασία με την Ομάδα Θεάτρου “Ιδέα”

Ηθοποιοί: Γιώργος Ιωσηφίδης και Ιωάννα Αγγελίδη

Μουσική: Κώστας Γάκης

Μουσική επί σκηνής:Κώστας Λώλος

Σκηνογραφία: Ματίνα Μέγκλα

Φωτισμοί: Τάκης Μελίδης

Κάθε Κυριακή στις 3.00 μμ

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ

Θέατρο Παραμυθίας , Παραμυθίας 27 & Μυκάλης- Τηλέφωνο: 210 3457904

Copyrighted Image