“Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι” παρουσιάστηκε στον ‘Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ’

Η Θέατρο ΡΕΤΡΟ επενδύει στην ‘εταιρική κοινωνική ευθύνη’ και πραγματοποιεί τη δράση  ‘Παραστάσεις αυξημένης φροντίδας’.

Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι

Στην συγκεκριμένη δράση οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε χώρους μη συμβατικούς και αναμενόμενους, εκτός από τον συμβατικό χώρο του θεάτρου.
Στόχος είναι να προσεγγίσουμε  το παιδικό κοινό  που αντικειμενικά δεν έχει την δυνατότητα να έρθει  να παρακολουθήσει τις παραστάσεις μας στο θέατρο και διαμενει σε χώρους όπως ιδρύματα, ορφανοτροφεία, φυλακές, νοσοκομεία. 

ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΠΙΔΑ

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβούλιας την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 το θεατρικό έργο για νήπια “Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι” της Μαργαρίτας Κυραγιάννη παρουσιάστηκε στον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια πολύ τρυφερή ατμόσφαιρα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην παράσταση με χαρά και ενθουσιασμό.
Από τις ωραιότερες στιγμές στον ‘Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ’ ήταν το θεατρικό παιχνίδι μετά το τέλος της παράστασης που έδωσε  την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να γνωριστούν με τους ηθοποιούς!
Θερμές ευχαριστίες απ’την Θέατρο ΡΕΤΡΟ στην κοινωνική υπηρεσία και στις εκπαιδευόμενες κοινωνικούς λειτουργούς Δωματά Μαρία και Παπαδημητρίου Νατάσα, του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ για την φιλοξενία τους, τη ζεστή συμπεριφορά τους και την εγκάρδια υποδοχή τους στην παράσταση.

 

Copyrighted Image