ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Παιδικά εργαστήρια στις Μορφές Έκφρασης

mazifp copy

Μαζί – ανακαλύπτουμε τον κόσμο  (2- 3,5 ετών)

Για μικρά παιδιά από 2 έως 3,5  ετών και την οικογένεια τους

Μουσικά, κινητικά και θεατρικά παιχνίδια θα κάνουνε τη σχέση παιδί-γονιού πραγματική απόλαυση. Μια ώρα αφιερωμένη στην οικογένεια, και στην άλλη της διάσταση, αυτή της δημιουργίας, της αγάπης, τη περιπέτειας και της μεγάλης αγκαλιάς. Κι επειδή και οι γονείς έχουν ανάγκη να αναπνεύσουν σε αυτούς του πιεστικούς καιρούς, τους δίνεται η ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με θετική ενέργεια, χαμόγελα και παιχνίδι.

Στο «Μαζί» θα βρείτε χώρο, για να εκφραστείτε και να έρθετε κοντά στο παιδί σας με τον τρόπο που πάντα θέλατε, με ελευθερία, φαντασία και αυθορμητισμό. Μαζί θα τολμήσετε να εξερευνήσετε τον κόσμο και τον εαυτό σας. Θα τραγουδήσετε, θα δοκιμάσετε ρυθμούς και νέες δυνατότητες στην κίνηση σας, θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και την χαρά της ζωής!

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί 1 φορά τη βδομάδα από 1 ώρα

Κάθε Δευτέρα  5:30 μ.μ. – 6:30 μ.μ.

Εμψυχωτής του προγράμματος η Κλεονίκη Καραχάλιου

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 3464903, 210 3464002

theatrinofp copy

Το μικρό σχολείο του Θεάτρου (4- 6 ετών)

Ένα μικρό σχολείο του Θεάτρου ανοίγει τις πόρτες του σε ταλαντούχους μικρούς ηθοποιούς, που ειδικεύονται στην… ανακατωσούρα, στο άλμα από καναπέ σε καναπέ, στο να δοκιμάζουν τις αντοχές σου με τις ερωτήσεις τους, αλλά και σε εκείνα τα πλάσματα που απλά παρατηρούν τον κόσμο, που έχουν τρυφερότητα και αγάπη να σκορπίσουν γύρω τους, ή που κοκκινίζουν καμιά φορά γιατί διστάζουν… Αν λοιπόν αναγνωρίσατε στο παιδί σας κάτι από τα παραπάνω, αυτό το μικρό σχολείο του ανήκει!

Στο «Μικρό σχολείο του Θεάτρου» μέσα από το παιχνίδι αλλά και τις ασκήσεις που θα κάνουμε, θα δουλέψουμε τις ξεχωριστές ικανότητες του κάθε παιδιού, έχοντας πάντα ως βασικό μας στόχο την ανάπτυξη της ικανότητάς του για επικοινωνία, για λεκτική και σωματική έκφραση, για συντονισμό και συνεργασία. Θα μάθουμε για τα συναισθήματα, πώς να αλλάζουμε τη φωνή μας, της έκφρασή μας, πώς να στεκόμαστε μπροστά σε κόσμο και να μιλάμε και πολλά άλλα που θα δείτε στην παρά-σταση που θα κάνουμε στο τέλος της χρονιάς! Το πρόγραμμα θα λειτουργεί 1 φορά τη βδομάδα από 1 ώρα

Κάθε Τετάρτη  5:30μ.μ. – 6:30 μ.μ.

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 3464903, 210 3464002

kosmosanapfp3 copy

Ο κόσμος ανάποδα (6 -11 ετών)

Όταν έχεις ενέργεια και όρεξη για ζωή, ο κόσμος είναι ένα τεράστιος χώρος εξερεύνησης και ανακαλύψεων. Φυσικά μπορεί να το έχεις ξεχάσει λίγο αυτό, γιατί στ’ αλήθεια σε συναρπάζει η τεχνολογία και σου τραβάει όλη σου την προσοχή… όμως πως θα σου φαινόταν να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα, με τα χέρια μας, τα πόδια μας, τα μάτια μας  και την φαντασία μας για ν’ ανακαλύψουμε ό,τι υπάρχει σε αυτό; Υπάρχουν άνθρωποι και ζώα και φυτά και θάλασσες και βουνά, και μύθοι και παραμύθια, αλλά κ΄εσύ κ΄οι φίλοι, οι γονείς; Όλα αυτά τα πολύ  παράξενα! Έλα να γυρίσουμε μαζί τον κόσμο ανάποδα και να τον στήσουμε ξανά!

Στο «Ο κόσμος ανάποδα» τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, θα μπούνε σε μια διαδικασία παρατήρησης και επικοινωνίας με τον κόσμο γύρω τους.Θα αγγίξουν θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, τις αξίες στη ζωή, τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Θα καλλιεργήσουμε την επικοινωνία μας, και θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε, δημιουργώντας το δικό μας θεατρικό έργο και την δική μας παράσταση!

Κάθε Σάββατο 11:00 π.μ. – 12:15 μ.μ.

Πληροφορίες – εγγραφές: 210 3464903, 210 3464002

Σχεδιασμός προγράμματος και καθοδήγηση: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Copyrighted Image