Νέα

“Κύκλωψ” του Ευριπίδη στην Καλλιθέα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Η θεατρική ομάδα του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Καλλιθέας  σας προσκαλεί στην παράσταση “Κύκλωψ” του Ευριπίδη η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, και ώρα 7.00 μμ στο Θέατρο 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Καλλιθέας.

Οι μαθητές που παίρνουν μέρος στην παράσταση, είναι μαθητές εσπερινού σχολείου και όλη τη χρονιά κάνουν μια υπερπροσπάθεια για την υλοποίηση του έργου δίνοντας όλο τους τον λιγοστό – σχεδόν ανύπαρκτο -ελεύθερο χρόνο, αφού είναι εργαζόμενοι και πολλοί από αυτούς και οικογενειάρχες. Γι’αυτό είναι σημαντικό να στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθειά τους με την παρουσία μας που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή τους.

Στην ίδια εκδήλωση, θα παρουσιαστεί και ο “Πλούτος” του Αριστοφάνη από την θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ελληνικού, ενώ θα προβληθούν αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ των δύο σχολείων με τίτλο “Μικρές Οδύσσειες”.

Στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, θα παρευρεθεί ο Υφυπουργός Παιδείας κ.Πελεγρίνης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Καλλιθέας και πλήθος Μ.Μ.Ε.

Επίσης, η παράσταση θα λάβει μέρος και στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Μεσσήνης την Κυριακή 17 Απριλίου στις 10 π.μ.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
1ο Λύκειο Καλλιθέας, Αιγέως 41-43 και Αγησιλάου (στάση Ιζόλα)- τηλ: 210 9420410

Copyrighted Image