ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2017-18Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2017-2018

Σύγχρονο Θέατρο “TERATA the musical!”

Η πρώτη 4D θεατρική εμπειρία παιδικού μιούζικαλ στην Ελλάδα από τον Γιώργο Θεοφάνους στο Σύγχρονο Θέατρο.

Τα ΤΕΡΑΤΑ ζουν σε 4 διαστάσεις;

Μα ναι….  Υποκύπτουν στην  μαγική μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού τραγουδούν, χορεύουν, ζωντανεύουν ήρωες ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς .

Η μεγάλη τερατοπαρέα, μεταμορφώνεται  μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, συγκινεί, ψυχαγωγεί σε μια μουσικοθεατρική παράσταση υψηλής αισθητικής.

Οι σκηνές δράσης διαδέχονται η μια την άλλη, η συγκίνηση εναλλάσσεται με το χιούμορ  και τα ΤΕΡΑΤΑ απογειώνουν τη θεατρική μαγεία σε ένα  εύληπτο παραμύθι για τη σωτηρία του Πλανήτη μας.

Τι είναι τα ΤΕΡΑΤΑ;

Ο Γιώργος Θεοφάνους  έγραψε µια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές  μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από την γη, στην Χωµατοτερατερή,  μετά τον τελευταίο πόλεμο  µε τους ανθρώπους για το νερό.

Έξυπνοι διάλογοι, μουσική και τραγούδια,   μηνύματα  και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη  αλλά και την ευθύνη που έχουμε οι κάτοικοι του –  μικροί  και μεγάλοι – απέναντι του συνθέτουν το κείμενο.

Τα δικά του ΤΕΡΑΤΑ μας προσκαλούν σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό.

Ο Γιώργος Θεοφάνους σημειώνει για τα ΤΕΡΑΤΑ:

Σε µια εποχή που αμφισβητούνται οι αξίες, τα πιστεύω, οι σχέσεις των ανθρώπων, η παιδεία αλλά και η ιστορία , έρχονται τα τέρατα ως μεταλλαγμένοι άνθρωποι να σχολιάσουν µε καυστικό τρόπο την σύγχρονη παγκόσμια καθημερινότητα. Βία, εκφοβισμός, κατάχρηση εξουσίας αλλά και περιβάλλον, ανακύκλωση, διαφορετικότητα µαζί  µε την ευθύνη που έχουμε μικροί και μεγάλοι για τον πλανήτη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Με την ελπίδα ότι, όταν ξυπνήσει το «ΤΕΡΑΣ» μέσα στον καθένα µας θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας, σας καλωσορίζω στην Χωµατοτερατερή.

TERATA the theatre – Σύγχρονο Θέατρο

Το Σύγχρονο Θέατρο ανακαινίστηκε, μεταμορφώθηκε σε ένα πρωτοποριακής μορφής χώρο ο οποίος δημιουργεί μια νέα σχέση θεατή και θεάματος κι είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα ΤΕΡΑΤΑ.

Ο χώρος που φιλοξένησε παλαιότερα το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και το Εθνικό Θέατρο, όπου παρουσιάστηκαν δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, στην οδό Ευμολπιδών, στο Γκάζι,    ανοίγει τις πόρτες του στην τερατοπαρέα των ΤΕΡΑΤΩΝ του Γιώργου Θεοφάνους και των εξαιρετικών συνεργατών της πολυαναμενόμενης αυτής παράστασης,  κάθε Σάββατο και Κυριακή,  από τις 14 Οκτωβρίου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Φωκάς  Ευαγγελινός

Σκηνικά – Κοστούμια : Έλλη Παπαγεωργακοπούλου

Φωτισμοί:  Γιώργους Τέλλος

Η ΤΕΡΑΤΟΠΑΡΕΑ

Αλίκη Αβδελοπούλου, Γιώργος Γιαννίμπας, Ίρις Γουργιώτη, Πέτρος Ιωάννου, Στράτος Λύκος, Ελίνα Μάλαμα, Νία  Μπαλάφα, Χρήστος Νικολάου, Άλεξ Οικονόμου, Πάρης Πλάνετς, Άρης Πλασκασοβίτης, Μαριλένα Ροζάκη, Κατερίνα Σούσουλα, Jerome Kaluta

Πληροφορίες

Πρεμιέρα: 21 Οκτωβρίου 2017

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο 14.30 & Κυριακή 11.30 και 14.30

Τιμές εισιτηρίων : 13 € – 15 €

viva.gr, artinfo.gr, 2109213310, 11876, Media Markt, Seven Spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και στο ταμείο του θεάτρου (ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 17.00 – 22.ΟΟ)

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ….

https://www.viva.gr/tickets/theater/sigxrono-theatro/terata-the-musical/

Τοποθεσία: Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Κεραμεικός – τηλ: 210 3464380

Copyrighted Image