ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2018-19Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2018-2019ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης “Ο Μικρός Ονειροπόλος”

Ένα παραμύθι για τη δύναμη της θέλησης, την πίστη σε μια ιδέα, για τη σημασία των στόχων στη ζωή μας, για τα όνειρα που με αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Όσο μεγάλα κι αν είναι…

Για όλα αυτά μιλά «Ο Μικρός Ονειροπόλος», η καινούρια παιδική παράσταση που ετοίμασε γι’ αυτή τη σεζόν το Ρέον Θέατρο και η οποία παίρνει τη σκυτάλη από το αγαπημένο «Αηδόνι του Αυτοκράτορα» που παίχτηκε με επιτυχία τις δύο περασμένες σεζόν. Το κείμενο υπογράφει ο Μάνος Ζερβάκης, τη σκηνοθεσία η Ξανθή Ταβουλαρέα-ιδρυτικό μέλος του Ρέον, ενώ στο ρόλο της αφηγήτριας βρίσκουμε μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες της, την Βαρβάρα Πεντζερίδου. Επιστρατεύοντας κούκλες, παντομίμα, αφήγηση, τραγούδι, βίντεο και θεατρικό παιχνίδι, οι συντελεστές θα συστήσουν στους μικρούς θεατές-παιδιά 4 ετών και πάνω- τον Μικρό Ονειροπόλο. 

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα αδύνατο αγόρι με κατάξανθα μαλλιά που του άρεσε να βοηθά την οικογένειά του, να παίζει με τους φίλους του, να υπερασπίζεται το καλό, να χαμογελά και να ονειρεύεται διαρκώς πως μια μέρα θα γίνει πρίγκιπας. Οι φίλοι του τον κορόιδευαν: «Ναι, καλά, σιγά τα αυγά! Απ’ το χωριό μας πού να πας βρε κακομοίρηηη; Και τόσο φτωχός που είσαι, ποτέ δεν θα γίνεις πρίγκιπας;».

Αυτός όμως δεν εγκατέλειπε ποτέ. Συνέχισε να πιστεύει στο όνειρό του. Ώσπου μια μέρα, σχεδόν μαγικά το είδε να υλοποιείται. Πώς; Η συνέχεια στην αίθουσα Θεατρικού Παιχνιδιού του Ανοιχτού Ιδρύματος Εκπαίδευσης. 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Μάνος Ζερβάκης 
Θεατρική Απόδοση – Σκηνοθεσία: 
Ξανθή Ταβουλαρέα 
Αφήγηση: 
Βαρβάρα Πεντζερίδου 
Φωνή Πριγκίπισσας: 
Μυρτώ Τερζοπούλου 
Κούκλες –Αντικείμενα: 
Ρέον Θέατρο 
Μουσική Επιμέλεια: 
Βαλάντης Τερζόπουλος                 

Πληροφορίες

Διάρκεια Παράστασης : 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα) 

Πρεμιέρα: Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 19:00 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή στις 12:00 

Για παραστάσεις σε δήμους και συλλόγους καλέστε στο 698 9406898

Τιμές εισιτηρίων : 8 € (γενική είσοδος), 5 € (προπώληση)

Προπώληση: Viva.gr και στο Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (ισόγειο) 
Κρατήσεις θέσεων: 210 2778618

Τοποθεσία: Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης, Αίθουσα Θεατρικού Παιχνιδιού, Μενεμένης 5, Νέα Ιωνία (στάση Πευκάκια) 

Copyrighted Image