ΝέαΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Κινητήρας στο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Θεάτρου για Νέους στην Ισπανία

Ο Κινητήρας (Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών) ταξιδεύει από τις 14 έως τις 21 Οκτωβρίου στο Logroño της Ισπανίας, για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Θεάτρου για Νέους (European Seminar On Youth Theatre/ESYT), στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Μετά από τέσσερα συνεχόμενα προγράμματα ανταλλαγής νέων Erasmus, ο Κινητήρας σε μια συνάντηση με φορείς από επτά χώρες (Αυστρία, Δανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Νορβηγία) θα παρουσιάσει τις δράσεις του, θα ανταλλάξει καλές πρακτικές διαχείρισης και παιδαγωγικής και θα εργαστεί για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού δικτύου για την ενίσχυση του θεάτρου για νέους. Eκπρόσωποι του Κινητήρα σε αυτή τη διοργάνωση θα είναι η Καλλιτεχνική  Διευθύντρια του Κινητήρα, Αντιγόνη Γύρα, η Διευθύντρια Διαχείρισης Αγγελική Παύλου και ο σκηνοθέτης και μέλος του Καλλιτεχνικού Δικτύου του Κινητήρα, Πάρις Ερωτοκρίτου.


Το ESYT συντονίζεται από τον ισπανικό φορέα ON&OFF, με τη συμμετοχή της Dinámica Teatral, της πιο σημαντικής σχολής θεάτρου στην περιοχή La Rioja, βραβευμένης απ’ την κυβέρνηση με το Βραβείο Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.esyt.blogspot.com

Copyrighted Image