ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΡεπορτάζ

Επίσημη πρεμιέρα για «Το πιο τρελό τριήμερο» στο θέατρο Ήβη

Με ενθουσιασμό, ο καλλιτεχνικός και δημοσιογραφικός κόσμος, υποδέχτηκε την καινούρια οικογενειακή παράσταση της Κέλλυς Σταμουλάκη, «Το πιο τρελό τριήμερο», στο κατάμεστο θέατρο ΗΒΗ.

Μαυρίκιος Μαυρικίου-Έλενα Δελακούρα-Πασχάλης Τσαρούχας-Κέλλυ Σταμουλάκη-Ρένος Ρώτας

Οι παρευρισκόμενοι, καταχειροκρότησαν την παράσταση, δίνοντας έμφαση στην πρωτοτυπία του έργου και στα μηνύματα που αφορούσαν, τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους, καθώς και στη μουσική που έχει συνθέσει, ειδικά για την παράσταση, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και στις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Νέλλη Γκίνη, ως υπερδραστήρια γιαγιά και συνταξιούχος δασκάλα, καθώς και η μοναδική παρέα της, αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τον μικρό Ιάσονα, Ρένο Ρώτα, αλλά και όλους εμάς σε ένα φανταστικό ταξίδι ζωής.

Νέλλη Γκίνη-Ρένος Ρώτας

Το έργο

Ο Ιάσονας, καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του, μακριά από τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Τι σχέδια θα σκαρφιστεί, προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει, να φιλοξενηθεί στο συμμαθητή του, τον Σωτήρη;

Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της;

Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός, και δύο πιτσαδόροι;

Νένα Δρογγίτη-Πασχάλης Τσαρούχας-Λένα Σταμέλου

Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις κι ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής …

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Ραχήλ Μακρή, , Μάριος Αθανασίου, Μελέτης Ηλίας, Δέσποινα Καμπούρη, Τζένη Τζιβεριώτη, Κέλλυ Κελεκίδου, Πάνος Κατσαρίδης, Άννα Χατζησοφιά, Κωνσταντίνα, Ελευθερία Ρήγου, Γιώργος Χειμωνέτος, Βασίλης Λέκκας, Ειρήνη Κολιδά, Κωνσταντίνος Μενούνος, Αντελίνα Βαρθακούρη, Μαρία Αντουλινάκη, Δημήτρης Γιώτης, Μαίρη Ραζή, Γιάννης Μόρτζος, Θανάσης Πάτρας κ.α.

Μελέτης Ηλίας με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά
Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της
Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη με τις κόρες της
Κέλλυ Κελεκίδου-Γιώργος Χειμωνέτος
Έστερ Μαστρογιάννη-Αναστασία Περάκη
Βασίλης Λέκκας-Σοφία Μαρή

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε ΕΔΩ.

Copyrighted Image