Νέα

Το Σπίτι των Παραμυθιών “Η νεράιδα των Τζίνι”

Δυο παιδιά που μεγαλώνουν στη στοργική αγκαλιά της ίδιας γυναίκας. Ο Αζούλ, ο ξανθός γαλανομάτης γιος ενός ευγενούς κι ο Αμίτ, με τα κατάμαυρα μάτια, ο μελαχρινός γιος της γκουβερνάντας. Τα δυο αγόρια μεγαλώνουν σαν αδέρφια, μέχρι την ώρα που η μοίρα τα χωρίζει βάρβαρα.

Αλλά ο Αζούλ, μαγεμένος από τις ιστορίες της γκουβερνάντας, για τη μυθική Πριγκίπισσα των Νεραϊδών, δεν θα ησυχάσει μέχρι να τη βρει… Ανοίγει τα πανιά του για τη μακρινή χώρα… Χρόνια και καιροί περνούν και τα ομογάλακτα αδέρφια, νέοι άντρες πια κι αντίζηλοι, ξεκινούν τη μεγάλη περιπέτεια για την ανακάλυψη της Μαγικής Χώρας. Για την κατάκτηση της καρδιάς της Νεράιδας. Οι κίνδυνοι και τα θαύματα διαδέχονται το ένα το άλλο. 

Μέσα από ένα μαγικό παραμύθι, η ιστορία μας μιλάει για τα δεινά που μπορεί να φέρουν η πίστη στις προκαταλήψεις και η μη αποδοχή της διαφορετικότητας. Μας μεταδίδει την αξία της συνεργασίας για την επίτευξη ενός στόχου. Συγκινεί και ταξιδεύει κάνοντας μας να νιώσουμε τη δύναμη της θέλησης και της πίστης στα όνειρά μας. Μαγικά ξόρκια, θαύματα και ανατολίτικες μουσικές και τραγούδια συμβάλουν στη δημιουργία μιας παραμυθένιας ατμόσφαιρας και μας ταξιδεύουν στο μακρινό Μαρόκο.

 

Συντελεστές

Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου
Μουσική: Γιάννης Ανθόπουλος
Στίχοι πρωτότυπων τραγουδιών: Βιργινία Κοκκίνου

Μουσική πρωτότυπων τραγουδιών: Γιάννης Ανθόπουλος

 

Πληροφορίες

Διάρκεια: 60 λεπτά
Ηλικίες: παιδιά 5+ και ενήλικες

Πότε: Κυριακές 17 και 24 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:00 μμ

Είσοδος: 6 ευρώ (4 ευρώ μειωμένο)

Τοποθεσία: Το Σπίτι των Παραμυθιών, Ιωσήφ των Ρωγών 11, Αθήνα (κοντά στο Μετρό Ακρόπολη)

Copyrighted Image