ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2019-20Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2019-2020

Θυμέλη “Το μαγικό σείστρο”

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια φορά και ένα καιρό σε ένα δάσος φοβερό ζούσε η Κοκκινοσκουφίτσα με τη κόκκινη σκουφίτσα. Τον Πινόκιο είχε φίλο με μυτούλα από ξύλο. Κι οι δυο μαζί αποφασίζουν να βρουν το μαγικό σείστρο για να το πάνε δώρο στο βασιλιά για τα γενέθλιά του. Με τη βοήθεια της μαγικής σκούπας θα ταξιδέψουν σε χώρες και χωριά, θα συναντήσουν διαφόρους ανθρώπους και θα ζήσουν πολλές περιπέτειες. Θα καταφέρουν άραγε να φτάσουν στο χωριό της μουσικής;

Ένα παραμύθι που βοηθά τα παιδιά να προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας γνωρίσουν τους ήχους, το ρυθμό και τα μουσικά όργανα με διασκεδαστικό τρόπο γεμίζοντας τα χαρούμενα συναισθήματα, διδάσκοντας παράλληλα τη δύναμη της φιλίας και της αγάπης. 

Το έργο συνδυάζει τη σκηνική δράση κούκλας και ηθοποιού.

Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά παίζουν μουσικοκινητικά παιχνίδια μαθαίνοντας τα μουσικά όργανα, χορεύουν και τραγουδούν.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΑΙΡΗ ΓΑΛΑΝΗ

ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ –  ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΙΚΗΣ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΆΝΝΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ VIDEO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

                

Πληροφορίες

Κατάλληλο για παιδιά από 2 έως 8 χρονών

Διάρκεια Παράστασης : 60′

Πρεμιέρα: 19 Οκτωβρίου 2019 έως 4 Ιανουαρίου 2020

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κάθε Σάββατο στις 12:00

Τιμές εισιτηρίων : 4 € για τα παιδιά και 8 € για τους ενήλικες

Πάρκινγκ πλησίον θεάτρου με ειδική τιμή 5 ευρώ για τους θεατές της παράστασης.

Παιδικά πάρτυ: Με 20 εισιτήρια και άνω, προσφέρεται το φουαγιέ για πριβέ πάρτυ με χρέωση 6€/άτομο (παράσταση και πάρτυ). 

Στο άνετο και κομψό φουαγιέ του θεάτρου μας – ειδικά διαμορφωμένο – μπορείτε να διοργανώσετε πριν ή μετά την παράσταση εντελώς δωρεάν το πάρτυ γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας ή οποιαδήποτε άλλη εορταστική εκδήλωση. Η προσφορά ισχύει και για γκρουπ σχολείων ή συλλόγων που επιθυμούν να διοργανώσουν μια πρωτότυπη γιορτή. Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω, πληρώνοντας 2 ευρώ επιπλέον το άτομο στο ταμείο του θεάτρου σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτυ σας, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το μπουφέ θα πρέπει να προνοήσετε εσείς, με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργαζόμενα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής ή catering με ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες μας.) Μια μοναδική και πρωτότυπη πρόταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Τοποθεσία: Θέατρο ΘΥΜΕΛΗ ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ, Μοσχονησίων 32, Πλ. Αμερικής – τηλ.210-8657677

Copyrighted Image