ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Παιδικά εργαστήρια στην Παραμυθοχώρα

Art n’Play για παιδιά 13 μηνών έως 2 ετών

PARAMITHOPAIDOTOS

Ένα καινούριο πρωτότυπο πρόγραμμα για τα παιδιά της βρεφικής ηλικίας με δραστηριότητες που εξασκούν περισσότερες από μια ικανότητες. Οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν σε δραστηριότητες δημιουργικές μέσω του συμβολικού παιχνιδιού, ευφάνταστες κατασκευές και πρωτότυπα μουσικοκινητικά παιχνίδια που στόχο έχουν την αυτογνωσία, την εξέλιξη της ομιλίας, σχέσεις χώρου, και παράλληλα ενεργοποιείται η όραση ,η ακοή και η αφή.

Mε την Ντόρα Πεδιαδιτάκη
(παιδαγωγός με ειδίκευση στις δραστηριότητες έκφρασης και δημιουργίας και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού)
Κάθε Σάββατο στις 10:00 π.μ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Θεατροπαιχνιδίσματα με κλασσικά παραμύθια… για παιδιά από 21/2 εώς 4 ετών

magiko_xali1mail

Αφήγηση και δραματοποίηση κλασικών και παραδοσιακών παραμυθιών με τη χρήση εντυπωσιακών αξεσουάρ, μέσω του θεατρικού παιχνιδιού, της μουσικοκινητικής αγωγής, δημιουργικών εικαστικών και πρωτότυπων παιχνιδιών, σε ένα χώρο άνετο, ευχάριστο και πλούσιο σε ερεθίσματα. Στόχος του προγράμματος είναι η ολόπλευρη και υγιής ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού  σε επίπεδο εκφραστικό, κινητικό, κοινωνικό  και συναισθηματικό με τη δημιουργική συμμέτοχη των γονιών.

Με την Ντόρα Πεδιαδιτάκη
( παιδαγωγός με ειδίκευση στις δραστηριότητες έκφρασης και δημιουργίας και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού)
Και κάθε Σάββατο στις 11:00
Απαραίτητη η Κράτηση Θεσης

Εργαστήρι Ζωγραφικής & Εικαστικών για παιδιά από 4 έως 8 ετών

Στο εικαστικό εργαστήρι τα παιδιά μέσα από τη ζωγραφική, τη χειροτεχνία και το κολάζ θα μάθουν για τα χρώματα και τις τεχνικές και θα γνωρίσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από την αυθόρμητη και ελεύθερη έκφραση. Το θέμα του εργαστηρίου κάθε φορά θα έχει σαν αφορμή ένα παραμύθι, ένα έργο τέχνης, ένα αντικείμενο ή ένα μουσικό έργο το οποίο θα παρουσιάζεται από την εικαστικό και θα εμπνέει  τα παιδιά να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα!

foto_ergast_paidia

Με την Ιωάννα Δερβίση
(πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αθηνών  στο τμήμα Νηπιαγωγών και της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών στο τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης. Ως επαγγελματίας εικαστικός έχει πολυετή ενασχόληση στο χώρο της ζωγραφικής, της  αγιογραφίας και της εικονογράφησης βιβλίου).

Κάθε Σάββατο στις 11:00
Απαραίτητη η κράτηση Θέσης

Παραμυθοχώρα-Πολυχώρος για παιδιά ,Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1,ΜΕΤΣ-Αθήνα – Τηλ. 210 9216346

2 σκέψεις σχετικά με το “Παιδικά εργαστήρια στην Παραμυθοχώρα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image