Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Σύγχρονο Θέατρο “Τζέλα, Λέλα, Κόρνας & ο Κλεομένης”

Έχοντας την εμπειρία της παράστασης «Μια Γιορτή στου Νουριάν» και βλέποντας την αποδοχή και τον ενθουσιασμό του κοινού κάθε ηλικίας, διατηρούμε την πίστη μας σε αυτό το νέο είδος χειραφετημένου και κοινωνικού παιδικού-νεανικού θεάτρου. Μετά τη συζήτηση πάνω στο θέμα της πολιτισμικής συμφιλίωσης και τις προκαταλήψεις που άνοιξε το «Μια Γιορτή στου Νουριάν» με τα παιδιά και την παιδεία, έρχεται να προστεθεί μέσω της παράστασης «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης » η θεματική της αλληλοϋποστήριξης και αλληλεγγύης μεταξύ των παιδιών, της απελευθέρωσης της φαντασίας, το δικαίωμα στο παιχνίδι και την παρότρυνση στη συνδημιουργία.

Ησυχία επιτέλους! ποιός κάνει τόση φασαρία

Η φαντασία κάνει φασαρία στην οδό Σκουπιδοπόλεως.

Δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος!

4 φιλαράκια δημιουργούν χώρο εκεί που δεν υπάρχει.

Μεταμορφώνουν το αφιλόξενο για παιδιά αστικό τοπίο σε ένα απέραντο φανταστικό παιχνιδότοπο.

Ταξιδεύουν ανάμεσα σε κάδους, αυτοκίνητα, κολώνες,πολυκατοικίες και φωνές γειτόνων με οδηγό και καύσιμο την φαντασία και την φιλία τους.

Το έργο αυτό θέτει ως στόχο να οδηγήσει τα παιδιά, μέσω της συγκινησιακής τους συμμετοχής στο παιχνίδι των ηρώων, στην αναγνώριση της αναγκαιότητας της αρετής της αλληλεγγύης προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

Συντελεστές:

Μετάφραση- Διασκευή: Βασίλης Κουκαλάνι

Σκηνοθεσία: Λίλλυ Μελεμέ, Βασίλης Κουκαλάνι

Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς

Σκηνικά- Κουστούμια: Αλεξάνδρα Σιάφκου- Αριστοτέλης Καρανάνος

Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας

Διανομή: Πολυξένη Ακλίδη, Γιώργος Δάμπασης, Βασίλης Κουκαλάνι, Ηρώ Μπέζου, Δημήτρης Μυλωνάς, Πέτρος Σπυρόπουλος, Νάνσυ Σιδέρη, Μιχάλης Τιτόπουλος, Χάρης Χαραλάμπους

Διάρκεια παράστασης 80 λεπτά

Το «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης», για 3η χρονιά, για 6 Κυριακές από 25 Οκτωβρίου μέχρι και 29 Νοεμβρίου στις 3.15 μμ. και καθημερινές για σχολεία.

Τιμή Εισιτηρίου: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Σύγχρονο Θέατρο / Ευμολπιδών 45, Γκάζι, τηλ. 210 3464380 και 210- 3617943

 

Copyrighted Image