Νέα

Ανοιχτές παραστάσεις για το κοινό απ’το English Theatre Club

Το English Theatre Club είναι αγγλόφωνο παιδικό θέατρο, και έχει δύο κύριες δραστηριότητες.

1. Θεατρικό Εργαστήρι

Το English Theatre Club ξεκίνησε το 1990 ως Θεατρικό Εργαστήρι και συνεχίζει να λειτουργεί με επιτυχία μέχρι σήμερα. Τα παιδιά μαθαίνουν την Αγγλική γλώσσα μέσω θεάτρου (English through Drama).

Σαν εργαστήρι θεατρικής αγωγής έχει ανεβάσει πάνω από εκατό παραστάσεις, σε θέατρα, πάρκα και σχολεία. Τα έργα είναι γραμμένα από τους συντελεστές του English Theatre Club και αρκετά έχουν εκδοθεί από τους New Editions.

2. Θεατρική Ομάδα

Το 2004 δημιουργήθηκε η Θεατρική Ομάδα, η οποία πραγματοποιεί θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Ανεβάζει έργα στα Αγγλικά για τους μαθητές σχολείων (Δημοτικό και Γυμνάσιο) και φροντιστηρίων, και για το αγγλόφωνο κοινό.

Ο θίασος αποτελείται από Άγγλους και Έλληνες ηθοποιούς και εκπαιδευτικούς που έχουν πείρα στο παιδικό θέατρο.

Την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 στην θεατρική αίθουσα της ΧΑΝ ( Ακαδημίας 36 ) πραγματοποιούν ανοιχτές για το κοινό παραστάσεις! 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
12:00 Η διαδραστική κωμωδία “Cinderello” (για μικρά παιδιά)

Η ιστορία της Σταχτοπούτας, μόνο που είναι αγόρι ο άτυχος-τυχερός CINDERELLO. Μια πολύ αστεία διασκευή του κλασικού έργου. 

CINDERELLO copy
15:00 “Lady Macbeth’s Dinner Party”, μια περιήγηση στο έργο του μεγάλου δραματουργού Shakespeare με δραματικά και κωμικά στοιχεία (για μεγαλύτερα).

Μία ηθοποιός που ζει μόνη της με τον butler της αναπολεί τα παλιά όταν έπαιζε σπουδαίους ρόλους των έργων του Shakespeare: ΄Ομως ξαφνικά η πραγματικότητα θα μοιάσει με φαντασία. Με ανατροπές και εκπλήξεις θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων.

Οι παραστάσεις έχουν διάρκεια  60’ χωρίς διάλειμμα και το κόστος ανέρχεται στα 5€ το άτομο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ στα τηλέφωνα 2103631217, 6938445638

Copyrighted Image