Θέατρο για παιδιά 3-12 ετών

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Μέγαρο Μουσικής “Όλα είναι μουσική”

Η ομάδα Κοπέρνικος γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία της κι επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με τη μουσικο-θεατρική, διαδραστική παράσταση «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ», που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου, για 3 μόνο παραστάσεις!

Στην παράσταση θα ακουστούν γνωστά τραγούδια από τον παιδικό δίσκο : «Ο Κόσμος Ανάποδα» όσο και από τις παραστάσεις μας  «Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή», τις ιστορίες του «κύριου ΚΙΧ» και το «Απαγορεύεται η Μουσική!», αλλά και μουσικές από την παράσταση «Το αγόρι και η ευχή» της Βάσιας Παρασκευοπούλου.

“Ενώ η ενθουσιώδης Ορτανσία ολοκληρώνει –με τη βοήθεια των παιδιών- τη συγγραφή ενός υπέροχου παραμυθιού ο πονηρός Υάκινθος την αποθαρρύνει και προσπαθεί να την πείσει να παρατήσει, μια και για πάντα, την συγγραφική της καριέρα. Η αρχή όμως έχει γίνει. Οι ήρωες της Ορτανσίας: η πανέμορφη Μάγισσα Σκουποξυλάνθη, ο πολύχρωμος Μπομπ ο Χαμαιλέοντας, ο μικρός Ερμής με τα μεγάλα του ψέματα, ο κύριος Γρουσουζέλος και οι αδίστακτοι Πειρατές της Τσιχλόφουσκας, ξεπηδούν μέσα από το παραμύθι της τραγουδώντας και φέρνουν τον Υάκινθο στα όριά του!”

Διάρκεια παράστασης: 70- 80 λεπτά χωρίς διάλλειμα

Ηλικίες: 3 – 10

Σάββατο 19 Μαρτίου στις 17:00 &

Κυριακή 20 Μαρτίου στις 17:00 και στις 19:00 (δύο παραστάσεις)

Συντελεστές:

Τραγουδούν: Πάνος Αθανασόπουλος, Τίμος Δασκαλόπουλος, Μαρία Παπαγεωργίου, Παντελής Ραβδάς

Παίζουν: Άγγελος Αγγέλου: πιάνο, Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα, κρουστά , Διονύσης Βερβιτσιώτης: Βιολί, Μαρίνος Γαλατσινός: Κλαρινέτο, φλάουτο, μπάσο κλαρινέτο, σαξόφωνο τενόρο

Θεατρική δράση: Ελισσαίος Βλάχος, Έμη Σίνη

Μουσική – Ενορχήστρωση: Άγγελος Αγγέλου

Κείμενο – Στίχοι: Έμη Σίνη

Ηχοληψία: Κυριάκος Νικολόπουλος

Αφίσα – trailer: Μαργαρίτα Τζαννέτου

Πληροφορίες: 6947 194 629 (καθημερινά 11:00-15:00) ή στο: info@kopernikos.gr

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ( Πολυχώρος του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής , Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη») , Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα – Τηλεφωνικό κέντρο:
210 7282000

2 σκέψεις σχετικά με το “Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις! Μέγαρο Μουσικής “Όλα είναι μουσική”

  • ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image