Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών

Πολυχώρος Άγκυρα “Καραγκιόζης”

Παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών του Άθω Δανέλλη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Υπηρέτης

Ο Χατζηαβάτης συστήνει τον Καραγκιόζη στον κύριο Κοκοβιό που ψάχνει υπηρέτη. Μια κωμωδία με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες της καραγκιοζοπαρέας.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου | Ο Καραγκιόζης Φούρναρης

Ο κυρ-Μανώλης ο φούρναρης παίρνει σύνταξη και η γειτονιά θα μείνει χωρίς ψωμί. Ο Καραγκιόζης συνεταιρίζεται με τον Χατζηαβάτη και ο φούρνος καπνίζει και πάλι γεμίζοντας τον αέρα μυρωδιές και γέλιο!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου | Η Συμμορία της κολοκύθας

Ο Καραγκιόζης δουλεύει σαν νυχτοφύλακας στο εργοστάσιο σοκολάτας. Δεν περιμένει όμως οτι η συμμορία της κολοκύθας εχει βάλει στόχο να κάνει ζημιά, οπότε αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου | Η τιμωρία του τσιγγούνη

Ο σπαγγοραμένος γερο-Καβουράκης, με τις ιδιοτροπίες του βασανίζει την κόρη του και τον ψυχογιό του τον Καραγκιόζη. Οι δυο τους αποφασίζουν να του δώσουν ενα μάθημα! Μπαίνουν όμως σε μεγάλους μπελάδες.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου  | Ο Μέγας Αλέξανδρος και τα αινίγματα της Βεζυροπούλας

Η κόρη του Βεζύρη, έχοντας προσβληθεί από τα κουτσομπολιά και τα σχόλια κάποιων επίδοξων γαμπρών, οργανώνει ένα διαγωνισμό για τον εξυπνότερο άνθρωπο. Ο Καραγκιόζης βέβαια, θα φέρει τα πάνω κάτω!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου | Το Παράξενο σπίτι

Ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται ως υπηρέτης στον πύργο του λόρδου Σμιθ. Εκεί συμβαίνουν πολλά παράξενα που θα δημιουργήσουν περιπέτειες και πολύ γέλιο.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου |  Ο Καραγκιόζης Πρωθυπουργός

Ο Καραγκιόζης αφήνει την ησυχία της παράγκας του για να αναλάβει τη θέση του πρωθυπουργού. Δεν μπορεί όμως να τα βγάλει πέρα χωρίς τους αγαπημένους του φίλους. Ο Χατζηαβάτης τους μαζεύει και ο καθένας αναλαμβάνει τη θέση του. Τα αποτελέσματα της καραγκιοζοκυβέρνησης θα φέρουν γέλια και μόνο γέλια!

Μετά την παράσταση οι μικροί – αλλά και οι μεγάλοι! – φίλοι του Καραγκιόζη θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μαγικής τέχνης του θεάτρου σκιών.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 5  | Διάρκεια παράστασης: 60”

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  210-38 37 667(εσωτ 1) ώρες 9:30-15:00.
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πολυχώρος Άγκυρα, Σόλωνος 124 & Εμμ. Μπενάκη, Αθήνα

Copyrighted Image