ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Χριστουγεννιάτικα θεατρικά εργαστήρια στο θέατρο 104

Η Ομάδα των Πέντε Εποχών φόρεσε την πιο γιορτινή της διάθεση, επιστράτευσε καλλικάντζαρους, αγιοβασιλάκια και ξωτικά και με οδηγό της το θεατρικό παιχνίδι έφτιαξε για τους μικρούς μας φίλους πέντε χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, 5 ταξίδια στα ήθη και στα έθιμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, πέντε διαδρομές αγάπης, μαγείας και σκανδαλιάς που αναδεικνύουν την πραγματική σημασία της γιορτής των Χριστουγέννων!

20151128_145247

Αναλυτικά:

Παρασκευή 2/12/16: «Παίζοντας με τον ..Χρόνο»

Ο «Χρόνος» τρέχει, ο «Χρόνος» παγώνει, ο «Χρόνος» κυλάει, ο «Χρόνος» φεύγει… Ποιός είναι τελικά αυτός ο…«Χρόνος»; Πως μοιάζει; Πως τον μετράμε; Θα τον αφήσουμε να φύγει ή θα τον κάνουμε κάτι; Ξετυλίγουμε με τα παιδιά το κουβάρι του «Χρόνου», ανακαλύπτουμε τις πιο όμορφες στιγμές του και με προσμονή ευχές και όνειρα προετοιμαζόμαστε για τον καινούργιο «Χρόνο» που καταφθάνει!

Παρασκευή 9/12/16: «Ένα καλλικαντζαράκι αλλιώτικο απ΄ τα άλλα»

«Πω πω τι όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο!» είπε ο μικρός καλλικάντζαρος. Τότε όλα τα καλλικαντζαράκια γούρλωσαν τα μάτια τους, ανεβοκατέβασαν τις ουρές τους και έβγαλαν μια δυνατή κραυγή: Δέντρο; Ώρα για σκανδαλιές ανακατωσούρες και ζημιεεεεεες»!!! Ένα σκανταλιάρικο θεατρικό παιχνίδι πασπαλισμένο με άφθονη αστερόσκονη για την «διαφορετικότητα» και την «αποδοχή» !

Παρασκευή 16/12/16: «Ποιός παγίδευσε τον Άγιο Βασίλη;»

Ο Ρούλης Μικρούλης είναι γκρινιάρης και κατσούφης, τσακώνεται με όλους, σκαρώνει πλάκες και σκανδαλιές και φυσικά ο Άγιος Βασίλης το ξέρει. Θα καταφέρει να του δώσει ένα μάθημα ή μήπως ο Ρούλης Μικρούλης θα καταφέρει να τον παγιδεύσει; Ένα απολαυστικό θεατρικό παιχνίδι «ορίων» , ένα μάθημα κατά της «απληστίας» φτιαγμένο με υλικά «αγάπης»!

Παρασκευή 23/12/16: «Που χάθηκαν τα Χριστούγεννα;»

Ο Άγιος Βασίλης και τα Αγιο-Βασιλάκια έχουν μεγάλες σκοτούρες! Μόλις πληροφορήθηκαν πως …εξαφανίστηκαν τα Χριστούγεννα! Άραγε θα καταφέρουν τα παιδιά μαζί με το μικρούλη ξωτικό, να βρουν τα χαμένα Χριστούγεννα; Ένα χριστουγεννιάτικο θεατρικό παιχνίδι, ένα ταξίδι σε όλα τα ήθη και έθιμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, μια διαδρομή αγάπης, μαγείας, σκανδαλιάς που αναδεικνύει την πραγματική σημασία της γιορτής των Χριστουγέννων!

Παρασκευή 30/12/16: «Ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη»

Ένα γράμμα στον πιο μαγικό, στον πιο γενναιόδωρο παππού όλων των εποχών! Ένα αυθόρμητο, τρυφερό, παραμυθένιο και συγκινητικό ταξίδι, που αποκαλύπτει την μαγεία της παιδικής ψυχής και βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους και να αποτυπώσουν στο χαρτί τα όνειρα, τις ελπίδες, τις προσδοκίες και τις ευχές τους, για τον νέο χρόνο που σε λίγο φτάνει.

Πληροφορίες:

Εμψύχωση- Θεατρική κατεύθυνση: Σοφία Παπαδοπούλου ηθοποιός, σκηνοθέτης, εμψυχώτρια θεατρικής

αγωγής & ιδρυτικό μέλος της Ομάδας των Πέντε Εποχών.

Ώρες Εργαστηρίων

  • Για προνήπια- νήπια (3-5,5 ετών) 17:30 – 18:30
  • Για παιδιά (6-10 ετών) 19:00 – 20:30

Είσοδος: 8 €

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: 210 3455020 & 6932 321039

Email: [email protected] & [email protected]

Fb: Εργαστήρι Θεάτρου Πέντε Εποχών – Σοφία Παπαδοπούλου

Fb: Η Ομάδα των Πέντε Επόχων

Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (200μ. από μετρό Κεραμεικός) –  Τηλ : 210 3455020

Copyrighted Image