Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών

104 “Παιχνιδομαγέματα”

Μια πραγματικά διαδραστική «παράσταση – παιχνίδι» που αναδεικνύει την έννοια της φιλίας.

4 παραστάσεις ακόμη ! Από 30/4 έως και 21/5 κάθε Κυριακή στις 12:00!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λίγα λόγια για την παράσταση:

H παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες , η παράσταση που μας μαγεύει για 4η χρονιά , που γονείς, παιδιά & σχολικές ομάδες, επιλέγουν να την δουν για δεύτερη και τρίτη φορά, που μαμάδες και μπαμπάδες ξεχνάνε τα κινητά τους και βρίσκονται με τα πόδια ψηλά στον αέρα, η παράσταση που πάντα μας συγκινεί & πάντα μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων, που πάντα ακούγεται μια παιδική φωνούλα που λέει : “Μαμά τελειώνει; Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ!!!”….

ποτέ!….

Αυτή η παράσταση από την Κυριακή 30/4/17 στις 12:00 και για 4 Κυριακές, επιστρέφει στο Θέατρο 104 για να μας μοιράσει απλόχερα μοναδικές στιγμές «διάδρασης & παιχνιδιού» και να μας παρασύρει σε μια γιορτή αγάπης. Οι μικροί μας φίλοι ξετυλίγοντας μαζί με τη μικρή Λίνα Μαγισσουλίνα το κουβάρι της ιστορίας, αντιλαμβάνονται την ουσιαστική έννοια της φιλίας και ανακαλύπτουν τους τρόπους για να προσεγγίσουν, αλλά και να κρατήσουν κοντά τους πραγματικούς φίλους, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν μέσω της φαντασίας τις επικοινωνιακές τους ικανότητες.

Η παράσταση εμπλουτισμένη με «μαγευτικά σκηνικά» υψηλής αισθητικής & γεμάτη χρώματα, μουσικές, και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις, «κερδίζει», ευαισθητοποιεί και συνεπαίρνει -από την πρώτη στιγμή- «παιδιά» απο 3 μέχρι 93 ετών.

Υπόθεση:

Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή! Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει … ούτε για μια στιγμή! Γι’ αυτό και οι φίλοι της τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν στη Σία Μαγισσία. Και όταν η Λίνα η Μαγισσουλίνα αρχίζει τις σκανδαλιές, τότε όλα γίνονται στ’ αλήθεια “κάτω – άνω”!!! H σοκολατόπιτα κινδυνεύει να γίνει Μαγισσουλινόπιτα, ο Τζουτζούκος αρχίζει να χοροπηδάει και τον κόσμο να χαλάει και όσο για το Σοκολατένιο Πάρκο Ονείρων, λιώνει και απειλεί να πνίξει όλη τη Μαγισσοχώρα!!!!!! Ο Φως ο Μαγοσοφός είναι ο μόνος που μπορει να σώσει την κατάσταση!!  Άραγε ποια είναι η μικρούλα εκείνη λέξη που θα κάνει τη Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να διορθώσει τα λάθη της και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

Προσαρμογή:

Η Λίνα Μαγισσουλίνα κουνάει μαγικά το ραβδάκι της και η παράσταση ταξιδεύει όλο τον χρόνο σε όλες τις περιόδους και τις εποχές!

Εμπιστευθείτε την σχολική σας γιορτή στην Ομάδα των Πέντε Εποχών!

Η παράσταση «Παιχνιδομαγέματα» (Καλοκαιρινά παιχνιδομαγέματα, Αποκριάτικα παιχνιδομαγέματα κλπ) αποτελεί την ιδανική πρόταση για την σχολική σας "γιορτή". Εντάσσουμε τα παιδιά σε ένα παραμυθένιο σκηνικό περιβάλλον και με την τεχνική του καθοδηγούμενου αυτοσχεδιασμού τα βοηθάμε να εισχωρήσουν και να γίνουν συνδημιουργοί του μαγικού κόσμου της Λίνας Μαγισσουλίνας. Όσον αφορά τους μεγάλους, «πιο παιδιά και από παιδιά» εντυπωσιάζονται, συγκινούνται, παρασύρονται και τελικά αναλαμβάνουν και αυτοί δράση στην πιο πιο πιο Παιχνιδομαγευτική παράσταση!!!

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία- Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Παπαδοπούλου

Επιμέλεια Κίνησης: Ιφιλένια Ζαχαριάδου

Φωτογραφίες: Θωμάς Μάμαλης

Ηθοποιοί-Εμψυχωτές: Λία Καράμπελα, Αντώνης Κυριακάκης, Έλσα Λουμπαρδιά, Σοφία Παπαδοπούλου

Παραστάσεις: 4 Κυριακές από 30/4 έως και 21/5/17 στις 12:00

Διάρκεια: 75 ‘λεπτά

Εισιτήριο: 10€

ΘΕΑΤΡΟ 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι (μετρό Κεραμεικού) – Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210 3455020 – Ομαδικές Κρατήσεις: 6932 321039

2 σκέψεις σχετικά με το “104 “Παιχνιδομαγέματα”

  • Πολύ καλή παράσταση! Θεωρώ ότι απευθύνεται σε παιδάκια άνω των 4 ετών.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image