Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο “Μια κατσαρόλα παραμύθια!!!”

Η ομάδα αφήγησης “Χείλια…λένε παραμύθια” καλεί μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών, την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 12.00, στον όμορφο και φιλικό Χώρο Τέχνης Ιδιόμελο να μαγειρέψουν και να απολαύσουν Μια κατσαρόλα παραμύθια: παραμύθια γεμάτα περιπέτειες, μαγικούς βοηθούς, γεύσεις, καρυκεύματα και γλυκές μελωδίες!

χειλιαλενεπαραμυθια φωτο ηρακλεια

Παραμύθια της προφορικής λαϊκής παράδοσης θα μας γνωρίσουν τρεις υπομονετικούς ταξιδιώτες, έναν βασιλιά και τις κόρες του, έναν φιλάργυρο χωριάτη, ένα παληκάρι από ζάχαρη, αλλά και τρεις κούκλες κουκλοθεάτρου, σπουδαίους πρωταγωνιστές σε δύο από τις ιστορίες.

Τα παραμύθια διανθίζονται με τους μελωδικούς και ρυθμικούς ήχους μικρών μουσικών οργάνων (μαράκες, καλίμπα, shakers, αφρικάνικο ξυλόφωνο κ.α.) και κεφάτα τραγούδια a capella.

Η αφήγηση απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 104 χρόνων!

Αφήγηση: Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία, Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή

Διάρκεια αφήγησης: 60 λεπτά

Είσοδος: 5 ευρώ

Κυριακή 26 Μαρτίου, ώρα 12.00

Πληροφορίες Ομάδας αφήγησης ΧειΛΠαρ: 6982 382 666,

Email: [email protected]

Χείλια… λένε παραμύθια

Η ομάδα Χείλια… λένε παραμύθια δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2016, από τρεις νέες αφηγήτριες που έχουν πολύ μεράκι και και αγάπη για τα παραμύθια, τη ζωή και τους ανθρώπους! Πιστεύουν στη δύναμη τους και στη δύναμη που μπορούν να δώσουν σε όσους τα ακούν.

Σε μια εποχή που οι προσωπικές σχέσεις και η επικοινωνία, αρκετές φορές περιορίζονται στον πλοήγηση του διαδικτύου, η ομάδα μας αντιπροτείνει την άμεση επικοινωνία και επαφή, μέσα από τον αφηγηματικό λόγο και το μοίρασμα των ονείρων αλλά και των αγωνιών μας. Οι μύθοι και τα παραμύθια μπορούν να ξορκίσουν τις δεύτερες και να μας κάνουν να πιστέψουμε και να ακολουθήσουμε τα πρώτα! Έτσι ως αφηγήτριες ελπίζουμε κι ευχόμαστε να γινόμαστε το όχημα για να ταξιδέψει ο κάθε ακροατής μας σε έναν κόσμο αναζήτησης και ανακάλυψης γεμάτο ομορφιά, σοφία και αναπτέρωση!

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 & Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μαρούσι – τηλ. 210 68 17 042

Copyrighted Image