ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 2017-18Παραστάσεις για παιδιά 3-12 ετών 2017-2018

Τεχνοχώρος Εργοτάξιον «Το Φορτηγάκι της Αγάπης»

Η παράσταση συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας.
Ανεβαίνει υπό την Αιγίδα του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ιστορία μας, μιλάει για ένα φορτηγάκι που θέλει να αλλάξει και να γίνει τρένο. Σαν μόνη λύση για να μοιάσει στα τρένα, βρίσκει ότι θα πρέπει να κάνει ότι κάνουνε και αυτά. Ξεκινάει λοιπόν να κάνει μεγάλα ταξίδια, νομίζοντας ότι αυτός είναι ο δρόμος προς το όνειρό του. Στο δρόμο όμως, συναντά όλα τα αρνητικά συναισθήματα και τα “φορτώνεται”, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να φτάσει στο στόχο του, λόγω του αβάσταχτου φορτίου.  

Το θέμα που πραγματεύεται είναι η διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων και πώς αυτά μεταστρέφονται σε θετικά, με την καταλυτική παρουσία και δράση της Αγάπης. 

Το μικρό φορτηγάκι, με την απλότητα, την αθωότητα, την αισιοδοξία και την καλόκαρδη στάση του απέναντι σε κάθε πιθανή περιπέτεια και κακουχία που συναντά, καταφέρνει να συμπαρασύρει τα παιδιά-θεατές, σε ένα μοναδικό ταξίδι χαράς, γνώσης και παιχνιδιού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Θεατρικό κείμενο – Στίχοι – Σκηνοθεσία: Χάρης Γεωργιάδης

Μουσική: Γιώργος Κωνσταντινίδης

Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Ανδριτσόγιαννος

Παίζουν: Χάρης Γεωργιάδης, Σταυρούλα Καλαϊτζή, Μάγια Ντελέζου

Πληροφορίες

Διάρκεια Παράστασης : 60-70 λεπτά

Πρεμιέρα: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κάθε Κυριακή στις 12:30

Τιμές εισιτηρίων: 7 ευρώ | Ομαδικό (άνω των 8 ατόμων): 5 ευρώ

Τοποθεσία: Τεχνοχώρος Εργοτάξιον – Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος (Δίπλα στο μετρό της Δάφνης. Έξοδος Στριγγάρη/Αγίου Δημητρίου) – Τηλ.: 6983930220 | email: [email protected] | fb: Εργοτάξιον

2 σκέψεις σχετικά με το “Τεχνοχώρος Εργοτάξιον «Το Φορτηγάκι της Αγάπης»

  • Η σελίδα σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα, κατατοπιστική και κυρίως ενημερωτική σε θέματα πολιτισμού που αφορούν στα παιδιά!

  • Ευχαριστούμε για τις προσκλήσεις παιδικό θέατρο. Είναι η 2η φορά που το παρακολουθούμε- το είχαμε δει και πέρυσι- και είναι απλά εξαιρετικό. Η μικρή μας το λατρεύει. Διδακτικό, με χιούμορ, και πραγματικά διαδραστικό. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Copyrighted Image